anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange și politica pumnului în gură sau a șutului în fund

Neaplicabil
Salut tovarăși,
sunt un tip care de obicei își vede de treaba lui... timp îndelungat încerc să mă comport fără să cer nimic de la nimeni și să deranjez cât mai puțin... așa fac și în relația cu Orange... nu cer nimic altceva decât ceea ce am convenit de comun acord.
Astăzi, după ce ieri am fost notificat că mi s-a emis factura Orange, am vrut să o achit căci am un pitic pe creier, acela de a plăti facturile imediat ce știu de ele.
În notificare o sumă, la total de plată din contul My Orange altă sumă... bănuiam despre ce-i vorba dar așa cum cred că am mai scris pe aici, factura electronică în cazul meu nu salvează nimic pentru că eu sunt nevoit să tipăresc factura pentru contabilitate.
Sun la relații clienți ca să aflu că procedurile interne ale Orange sunt de genul: trimitem un SMS fraierilor în care le spunem că începând cu ziua de azi îi taxăm cu X euro + TVA pentru factura tipărită, iar dacă clientul nu este de acord cu această măsură trebuie să ne contacteze pentru a-și exprima dezacordul, situație în care suntem nevoiți să-l informăm că poate renunța la contract... sau totuși înghite gălușca... pentru el e doar X euro/lunar în plus dar pentru Orange România S.A. este minim X înmulțit cu minim 10 milioane de facturi lunar.
Ideea e alta... nu am ajuns la nici un consens cu operatorul din call center deși am fost pus în așteptare suficiente minute că puteam să merg să-mi spăl mașina în timpul acesta. Dar trebuie să recunosc că doamna/domnișoara cu care am vorbit a fost extrem de amabilă oferindu-se să-mi activeze factura electronică ca să nu mai fiu nevoit să achit o taxă atașată contractului de prestări servicii în mod unilateral.
Bravo domnilor de la Orange, aveți impresia că o mare parte dintre clienți suntem analfabeți funcțional... deși poate trebuie să le-o spun tuturor că atunci când eu puneam umărul la a construi tot ce înseamnă magazinul Orange unii dintre ei nici nu erau angajați Orange ci probabil erau în băncile școlilor.
Să ne înțelegem... nu fac scandal pentru 1 euro deși este un ban muncit de mine nu primit ajutor social de la Orange. Mă deranjează gestul în sine și atitudinea de genul, se rezolvă dar nu se poate... dacă doriți puteți să renunțați la contract... putem să vă activăm noi factura electronică ca să nu mai plătiți această taxă.
A... și încă ceva... ca să fiu întocmai după asemănarea și chipul Orange le-am propus ca de luna viitoare să le plătesc doar 1 euro pentru aceleași servicii oferite ca până acum, iar orange are la dispoziție 30 de zile ca să mă sune să-mi spună că nu sunt de acord cu această modificare a contractului. Am insistat să se deschidă un tichet la solicitări relații clienți și operatoarea din call-center nu a putut, nu a dorit sau pur și simplu nu există proceduri pentru aceste situații...
Și rămâne cum am stabilit... de data aceasta am încercat să mențin exprimarea într-un registru de bun simț... dar am o stare de n-ar vrea nimeni de la Orange să fie lângă mine decât dacă-i face plăcere să audă vorbindu-se vulgar.
15 Răspunsuri 15

delfinas
#StarMember
geanimorandi1, bun venit in Comunitate!!! Nu aici ar trebui sa pui intrebarea ta, pt ca se discuta despre alt subiect, despre factura tiparita. Scrie nelamurirea ta intr-o postare noua si acolo ai sanse mai mari sa primesti un raspuns corect.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!