anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Obtinere factura fiscala achizitie telefon Orange

UtilizatorTemp
Începător

Buna ziua,

Intrebare: la o prelungire de abonament, s-a achizitionat un telefon, dar nu stiu daca am luat si factura (sau daca mi-a fost data). Ce-i drept ca nu o gasesc.

Cum o pot obtine acea factura?
1. Este vreo sectiune in myOrange ?

2. Sau se merge la Orange-ul Shop de unde s-a achizitionat acel telefon si se roaga frumos?

Va multumesc.

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Dacă ai luat din magazin, clar trebuie să mergi acolo și să discuți cu cei din magazinul unde s-a  făcut achiziția respectivă.

Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Maestru certificat

Salut,

Cea mai sigura varianta este sa mergi înapoi în magazinul in care ai achiziționat telefonul și să ceri o copie după factura (titular/buletin).

Alternativ poți suna la 300 (serviciul clienți) și să soliciți factura respectiva (posibil sa o poți obține și astfel).

In my Orange poți căuta în secțiunea de aici

FLo1
#StarMember

Fiind vorba despre o achiziție din magazin fizic, factura (cel puțin) trebuie să existe. Dacă nu o regăsești, poți merge la acel magazin și să ceri un duplicat al facturii. Bonul îl primești dacă ai plătit numerar. Pentru plăți la POS cu card vei primi doar confirmarea POS.... deși încă mai sunt cazuri când se înmânează ambele bonuri (și cel de casă și de POS).

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Dacă ai luat din magazin, clar trebuie să mergi acolo și să discuți cu cei din magazinul unde s-a  făcut achiziția respectivă.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@UtilizatorTemp, te-ai uitat în My Orange în secțiunea "Documentele mele"?

Pololică
#StarMember

Salutare!

Pe langa contul MyOrange, factura este emisa anul asta (2025) se poate gasit timp de 60 de zile si in SPV. Daca ai cont in SPV, o poti descarca de acolo.

UtilizatorTemp
Începător

Va multumesc.

Factura am primit-o din magazinul fizic.

Numai bine.