anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot plati factura de pe aplicația My Orange din UK

Haky
Vizitator

Buna ziua 

Nu pot plati factura de pe aplicația My Orange 

Stie careva de ce ? 
Mentinonez sunt In UK 

12 Răspunsuri 12

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai putea incerca sa platesti accesand linkul de mai jos (fara autentificare):

https://www.orange.ro/myaccount/plata-factura-online 

Salutare 

Da asa fac , introduc manual dar chiar si asa sunt sunați părinții in Țara ca nu este platita factura.. am si mail de la ei cu plata facuta. 
Ms 

MihaiC99
Campion certificat

Îi poți contacta prin chatul din aplicatie și atașa dovada platii. In mod normal, când plătești prin linkul respectiv ar trebui sa se actualizeze imediat și soldul in my Orange.

FLo1
#StarMember

Adică ai confirmarea plății? Plata este efectuată în primele zile sau ultimile zile din intervalul perioadei alocate de 2 săptămâni pentru efectuarea plății?

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

In ultimele zile, uit de data scadenta. 

MihaiC99
Campion certificat

Daca nu plătești la timp, e normal sa fie sunați părinții tăi.

FLo1
#StarMember

Fiind o plată ”internațională” (probabil pe REVOLUT ai LIRE nu LEI) plata se procesează și ajunge confirmată cu întârziere, iar aceasta are ca urmare acele alertări de scadență pentru neplată. Dacă încerci să plătești din timp (sau chiar în avans) nu ar trebui să mai ai astfel de probleme.

Dacă data de facturare este o problemă, să ai în vedere aspectul că această dată se poate modifica în funcție de cum îți este mai convenabil.

Am înțeles acum. 
Va mulțumesc 

FLo1
#StarMember

Cu plăcere. Încearcă să plătești cel târziu la 7 zile de la emirterea facturii (pentru a fi timp de procesare a plății) și nu ar trebui să mai apară probleme de alertare. 

Te așteptăm să revii în Comunitate și cu alte contribuții, idei, soluții. Toate cele bune!

MihaiC99
Campion certificat

@Haky daca uiți, ai posibilitatea platii in avans. Plătești o suma mai mare și se va scădea factura din aceasta

FLo1
#StarMember

Salut Haky,

Ai încercat efectuarea plății utilizând un alt card? Este posibil ca în funcție de tipul cardului utilizat să se permită (sau nu) plata. Dar problema ar fi la card, nu la aplicație sau procesatorul de plăți.

Salut 

Nu , nu am încercat cu alt card, plătesc cu Revolut dar plata pleacă dupa cont . Am sa incerc cu un alt card. Ms