anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mi-au marit prețul

MihaiZ
Junior

De când m-am abonat la serviciu TV, am plătit 63 de lei, dar în luna aceasta (Mai) vor taxeze cu 78 de lei și nu am cerut nimic în plus. Știe cineva dacă au crescut doar prețurile de bază sau este rândul meu fiu înșelat?

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion

Salut,

Îți recomand să verifici factura detaliată pentru luna Mai și să o compari cu cea din luna anterioară, ca să identifici exact de unde provine diferența de preț.

Este posibil să fi beneficiat de o opțiune gratuită pe o perioadă limitată, care acum a expirat.

Dacă nu reușești să identifici cauza majorării, cel mai bine ar fi să contactezi serviciul de relații cu clienții pentru explicații suplimentare sau, dacă este cazul, pentru a solicita dezactivarea unor opțiuni adăugate automat.

https://www.orange.ro/contact/ 

MihaiZ
Junior

Mulțumesc pentru răspuns. Singura diferență este plata de bază care au puso pe factura, nimic diferit. Și încerc să sun de o oră, dar vorbesc cu robotul și nu pot vorbi cu nimeni.

Programul lor de lucru este intre 8:00 și 20:00 in cursul săptămânii. Poți încerca mâine sa intri in legătură cu un operator.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil e vreo extraopțiune care a fost o vreme pe gratis și acum nu mai este.

MihaiZ
Junior

Pentru motiv economic au urcat prețurile de bază.

DanielaH
Moderator

@MihaiZ, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat/ clarificat situația cu factura?

Da. Pentru motiv economic au urcat prețurile de bază