la 17-09-2026 01:49 PM
Salutare,
de curand am intampinat urmatoarea problema: tatal meu, care are 2 nr. de telefon pe un abonament Family la Orange, a primit o a treia factura, pentru alt nr. de telefon pe care nu l-a cerut si, evident, pentru care nu a semnat un contract. De fapt, eu am vazut acest lucru in My Orange, unde am acces la nr. lui de telefon. Cei de la Orange Shop nu au fost capabili sa ne arate contractul pe baza caruia s-a facturat (evident, el nu exista...) si au inregistrat o cerere de reziliere, in loc sa anuleze direct factura. De asemenea, nu s-a predat nici un telefon si nici o cartela sim, deci serviciul nu a fost nici cerut, nici furnizat.
Acum urmeaza sa ma sune cineva de la dept. retentie, dar eu am nevoie sa vorbesc cu cineva de la juridic / legal, pentru ca problema este una legala.
Cum anume are Orange voie sa inventeze noi nr de telefon si sa le asocieze unui cont? Iau in calcul si o sesizare a politiei, pentru ca s-ar putea sa fie de competenta lor.
Factura ilegala are nr. JAT035711125 / 16.09.2026, referinta interna 5217628514, cod abonat 0234425023.
la 17-09-2026 02:45 PM
Salut, Adi! Bun venit în Comunitate!
Dacă tatăl tău a depus deja o sesizare la Serviciul Clienți, înseamnă că situația este în atenția colegilor noștri spre verificare și analiză. Îi recomandăm să aștepte răspunsul lor legat de soluționare și te așteptăm să revii în Comunitate să ne spui cum s-a rezolvat.
Gânduri bune!
la 17-09-2026 02:45 PM
Salutare!
Îmi pare rău pentru situația întâmpinată, care este una regretabilă. În altă ordine de idei, eu cred că ar trebuie să depui o sesizare din Whathapp, la numărul 0744444300 (Chat Djingo) sau din aplicația My Orange- Altele-Contact și feedback- Scrie-ne și le explici problema.
Sper să reușești!
Succes!
la 17-09-2026 07:40 PM
Salut @AdiSirbu,
Bun venit in comunitate! Cu siguranta se va rezolva aceasta situatie dar va trebui sa ai rabdare. Pana acum in cazul meu Orange a rezolvat punctual orice am reclamat. Sa ne ti la curent cu ce se intampla!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor