anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura achitata, recompensa meritata?!

cell_vmc
Junior entuziast
Cine plateste facturile la termen inainte de scadenta si neavand contul supendat niciodata indiferent de vechime ar trebui sa fie recompensati lunar?
35 Răspunsuri 35

cell_vmc
Junior entuziast
Inseamna ca ai activat debit direct din banca,sa stii ca ma gandesc si eu la oportunitatea asta,bravo deci ar trebui sa fii bonificat in plus fata de punctele aferente facturii

Miha_Z
#StarMember
Eu recunosc ca nu prea am fost client model la plata facturii din pricina platii salariului la cateva zile dupa perioada limita de plata. Deci daca veti face sindicat eu va voi sustine din umbra. :)))

Vio73
#StarMember & October Problem Solver
Nu, îmi apare în My Orange!

Miha_Z
#StarMember
cell_vmc e interesant ce zici, chiar ar fi un beneficiu pentru clienti

Vio73
Eu nu consider că trebuie să fiu bonificat pentru așa ceva.

Romeo_
Senior certificat
E de datoria ta / Odata ce ai semnat / Un contract cu orice firma / Sa achiti ce-ai consumat / Daca platesti mai devreme / Si esti un client fidel / Nu vei fi nici nebransat / Nici inchis in nici un fel / Sa nu se interpreteze / Ma refer doar la servicii / Nicidecum la puscarie / Chiar indiferent de vicii ;)))

Florin_D
Cunoscător certificat
PAi nu suntem recomensati dupa fiecare plata cu un "Multumesc cai ai platit factura!" ar trebui sa mai primim si alta!? 🙂 Glumesc, dar probabil ca recompensa pe care Orange o ofera, sunt punctele de loialitate.

Vio73
Dar chiar de fiecare dată, fără excepții!

Tina
Cunoscător certificat
Nu ma pot lauda ca plătesc la timp factura Orange, mi se întâmpla foarte des sa uit și achit după câteva zile. Nu am fost penalizata niciodată și de fiecare data am primit puncte. A căror valoare creste proporțional cu vechimea. Probabil ca voi ajunge cândva sa pot achita o buna parte dintr-un telefon cu puncte.

Zetmen99
Junior
E o idee buna pe care orenge o respecta la abonament și cartela

Vio73
Eu chiar o plătesc imediat ce vine. De exemplu, azi mi-a intrat în My Orange, azi am plătit-o. Dar eu o văd ca pe o obligație a mea în calitate de client și nu văd de ce să fie recompensată suplimentar, în afara punctelor thank you.

Ascary
Campion certificat
Eu plătesc în avans pe 3-4 luni,astfel uit de grija facturilor.

Jay
Campion certificat
Eu plătesc la timp, nici in avans nici cu întârziere, ci exact cand trebuie, astfel încât în ziua scadenței, banii sa fie in contul Orange.. si, consider ca recompensa sunt punctele ty, care, pe măsura ce creste vechimea, cresc si ele la număr..

mariussruben89
Explorator entuziast
La Orange este oricum implementat programul Thank you, in functie de valorea facturiile ai un anumit numar de puncte care se aloca pe contul clientului, astea in condițiile in care clientul este bun platnic si nu a avut contul suspendat, altfel nu se acorda. Este un program frumos implementat, cu aceste puncte eu cel putin multe lucruri am luat, fie din platforma online, fie magazin.

Vio73
Da, punctele thank you pot fi considerate o recompensă.