anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare plata factura, dar banii au fost retrași din cont, însă sunt in asteptare

AndradaM
Junior
Eroare plata factura prin MyOrange
8 Răspunsuri 8

Viocat
Senior certificat
Care este mesajul de eroare? Plata s-a incercat din My Orange browser sau aplicatia de telefon?

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă ți-a dat eroare și factura apare că nu e plătită, dar banii ți-au fost retrași din cont, ia legătura cu operatorul ( Orange) și vezi exact cum stă treaba, iar dacă acesta confirmă că nu e plătită, și nu e nicio problemă la ei, adresează-te băncii emitente a cardului. Am pățit și eu o dată așa, când la un comerciant mi-a dat eroare și banii mi-i luase din cont. Banca mi-a pus banii la loc în următoarea zi lucrătoare. Succes!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

IonelLionel
Junior
E destul de grava situația având în vedere că aplicația MyOrange este vulnerabilă in ultimul timp și nu pare sa mai prezinte garanții.

Vio73
#StarMember
Eu plătesc din 2008 prin My Orange și doar de vreo 2-3 ori am avut probleme, pe care le-am rezolvat ulterior cu telefoane.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

AndradaM
Junior
Plata a fost făcută din aplicatia de pe telefon. Ideea este ca am încercat de doua ori, prima data nu a mers și am vorbit cu banca și mi-au returnat banii înapoi, am încercat încă o data crezând ca era doar o eroare de moment și îmi apare următorul mesaj “Ne pare rău, dar a intervenit o eroare. Te rugam sa încerci din nou”

Vio73
#StarMember
Atunci vorbește și la 300 și explică-le situația, pentru că poate fi și ei ceva nefuncțional.

DanielaH
Moderator
@AndradaM, a fost alocată plata? E totul în regulă?
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

AndradaM
Junior
Buna! Încă nu, am transmis către direcția Plăti dovada privind extrasul bancar 🙂 aștept rezolvarea problemei