anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar net de 26 euro

Dan32
Junior entuziast

Bună seara!Pe aplicatia myorange,imi apare cost suplimentar 26 euro utilizare net pe numărul de telefonul al fiului meu,abonament fun6 numar administrat de mine.Asistentul virtual de la orange susține că pe data de 28 iulie s-au consumat cei 20 de gb alocați.După această dată s-au reactivat pachete de internet la costul de 0,84 euro fără TVA pentru 250 megabites.Convorbirile nu sunt ale fiului meu,deci cine s-a folosit de numarul lui?Și ce reclamație pot să fac la protecția consumatorului și la poliție?Mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

Se poate consuma și te sfătuiesc fie să ceri cost control, care înseamnă că după consumarea netului inclus îți scade viteza la 256 kbps/ 128 kbps ( este gratis această opțiune), fie treci la un abonament cu net nelimitat, fără limită de trafic, gen Smart 15 sau oricare altul. Asta dacă vorbim strict de abonamentul respectiv. Altfel, indicat ar fi un prepay sau yoxo pentru un copil! Alegerea îți aparține!

Baftă multă!

Vizualizare soluţie în postul original

37 Răspunsuri 37

Aprecierile sunt irelevante. Important este să fi obținut o alternativă / soluție care să fie ok pentru tine. Părerile sunt multiple, doar e o Comunitate cu membri și discuții libere. Dacă vei mai avea nevoie de un sfat / părere / idee, te așteptăm aici și cu alte impresii / probleme / soluții.

Anonim
Neaplicabil

Buna,

Nu are importanta cine sa folosit de telefon.

Atât timp cât sau consumat resurse de date mobile ce nu erau incluse in abonament acestea au fost tarifate la pretul standard .

Puteti trece pe yoxo și din cont puteți gestiona mai bine resursele alocate.

De asemenea puteți trece la un abonament cu internet nelimitat fun 11.

Din păcate costul suplimentar va trebui plătit.

O seară plăcută!

delfinas
#StarMember

Daca fiul e minor, merge sa aiba prepay, nu poate face extracost si sa vrea.

Dan32
Junior entuziast

Mulțumesc  Delfinas pentu răspuns si  sfat.L-am trecut de pe prepay 5euro ,in jur de 30ron pe abonament Fun 6,la 15 ron.Nu am stiut ca te lasa sa consumi  net si dupa depasirea limitei .De ce i-au permis numai in intervalul  27.07-03.08 sa depășească. Acum nu are net.Multumesc!

Anonim
Neaplicabil

Salut,

O varianta mai buna ar fi fost yoxo 19 Ron cu 60 GB incluși.

După consumarea celor 60 GB accesul la internet este restricționat.

Dan32
Junior entuziast

Mulțumesc frumos  pentru soluție!Cu prețuire!Inca va gândiți  la mine.Respect!

arsradu
#StarMember

Si eu recomand prepay-ul, in special pentru cazuri de genul asta. Cu toate ca am avut abonament, am ramas la prepay. Mi se pare mai simplu si cu sanse minime de neplaceri. Nu exista conceptul de “cost suplimentar” la prepay, dar cu siguranta poti trece pe taxare din credit, daca nu esti atent, si daca acel credit exista. Daca nu exista, sansele sunt 0 sa te taxeze pentru ceva, pentru ca n-ar avea de unde. :)) Deci da, e mult mai “safe” prepay-ul. 

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Eu as fi recomandat yoxo și aș fi alocat resursele funcție de nevoile sale.