anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Blocarea tuturor serviciilor suplimentare care apar pe factură

PavelC
Junior

Pe factura de servicii Orange apar serviciile telefon, tv și acces internet , dar sunt situații când apar servicii de la terți fără a avea un control asupra lor prin operatorul Orange. 

1. Serviciile de la terți nu trebuie să apară pe aceeași factură cu cele de la Orange .Orange să emită factură separată. Eu am contract cu Orange de ce amestecă facturile și mă obligă să le plătesc.

2. Cer operatorului Orange să blocheze orice serviciu de la terți dacă nu e în stare să îmi emită factură separată pentru servicii suplimentare.  Nu vreau să aud scuze că nu se poate , folosim inteligenta artificiala și firmă cu pretenții in comunicații nu poate ? 

În concluzie cer operatorului Orange să respecte drepturile consumatorului.

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Teoretic, cred că s-ar putea, dar practic, deocamdată vin ca și costuri suplimentare pe aceeași factură. Cred că poate fi o sugestie bună, doar că mă îndoiesc de faptul că emit ei atâtea facturi separat.

Baftă!

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

1.Facturarea separată a serviciilor oferite de terți nu este posibilă (nu poți avea acces la ele fără un număr de telefon).

Vorbim de sms-uri cu suprataxa (nu pot fi facturate separat).

Vorbim de plăți cu plata pe factura prin intermediul unui număr de telefon (playstore etc).

2. Blocarea tuturor serviciilor către terți poate fi posibilă, însă trebuie sa existe interes din partea operatorului.

Pololică
#StarMember

Salutare!

1. Factura separata pentru servicii extra nu se poate. Consumul este facut prin intermediul serviciului folosit si nu reprezinta aparatura.
  2. Daca vrei blocarea utilizarii numerelor scurte este necesar sa faci o cerere. Operatorul (Orange) ar incalca intelegerea (contractul) daca nu ti-ar oferi acces la acele servicii (cu atat mai mult daca nu sunt explicit numite ca nu se permite accesul).