anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau sa plătesc factura in avans, cum fac?

Sorin791
Începător
 
1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

In aplicatia MyOrange, sectiunea Facturi, ai un buton portocaliu "Plateste in avans". Suma minima de plata este 0.50 lei.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember

Sorin, bun venit in Comunitate!!!

De ce sa o plătești in avans? Știi exact valoarea ei?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Nu prea ai cum s-o platesti in avans. Pentru ca, asa cum zicea si delfinas, nu prea ai cum sa stii cu exactitate valoarea ei.

Cu toate astea, daca nu ma insel, poti sa platesti mai mult la o factura (dublu, daca vrei), si sa-ti ramana si pentru luna urmatoare (presupunand ca valoarea finala a facturii n-o sa difere foarte mult de cea de dinaintea ei).

Acuma, se poate sa gresesc. Nu sunt abonat. Poate cineva care a incercat treaba asta poate sa confirme daca merge sau nu. Dar...teoretic, asa ar trebui sa mearga.

Client Orange

Salutare!

Poți pune anumite sume în plus și ele vor rămâne în cont pentru luna/ lunile următoare. Eu fac așa lună de lună. Poți plăti din My Orange, cu cardul sau prin orice alte metode de plată. 

Eu am acum exact cum este în atașament. Deci poți pune cât dorești în avans, iar dacă dorești să plătești un an sau toată perioada contractuală, te sfătuiesc să depui toată suma (plata cu cardul online sau mergi la un magazin Orange, bancă etc), după care să suni la ei și să le spui să înregistreze plata pe perioada pe care ai plătit-o.

Baftă!

Pololică
#StarMember

In aplicatia MyOrange, sectiunea Facturi, ai un buton portocaliu "Plateste in avans". Suma minima de plata este 0.50 lei.