anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Servicii terti 1255???

EmCookie
Începător

Îmi tot vine de câteva luni niște taxe de la servicii terti in valoare de 25€ în jur de 200 de lei degeaba. Nu m-am abonat nicăieri. Am fost la Orange și inteligenții de acolo, să nu le zic altfel, mai aveau puțin și îmi ziceau că m-am abonat la filme deocheate și nu recunosc. În fine, am văzut că mai sunt persoane care au pățit așa ceva. Eu m-am dezabonat de la un număr 1255 (la care n-am trimis niciodată mesaj), dar tot îmi vine de plată în continuare. Ce este de făcut? 

25 Răspunsuri 25

Cum ai reușit că eu nu înțeleg acest mod de abonare.

Se da un click..........și gata sunt abonat.

Pe vremea mea abonarea se realiza daca trimiteai un SMS (sunt bătrân🙂).

Nici eu nu știu! Doar am văzut că am costuri de 3,15 euro și că am primit un sms in care scria DA MOGA!

Am trimis imediat SMS ,,Stop wow" înapoi și apoi am luat legătura cu ei și le-am spus că habar n-am de unde m-am procopsit cu așa ceva. Mi-au confirmat că sunt dezabonat!

Modul de abonare este destul de simolu: ai o reclama pe care apeși (chiar și din greșeală) și te abonezi. E o chestie de marketing cu plata la factura. 

Unde găsesc reclama?

Vreau sa testez, eu nu cred că e posibil.

Pe orice site web, dar mi-e imposibil să îți recomand. Nu am pățit niciodată sa ma "abonez" la  ceva. Plus că nici nu știu care din reclame abonează și care nu. 

Mi-am adus aminte: tata a "reușit" în urma cu un an să se abonez la un număr scurt (abonament de o săptămână). Țin minte că mi-a zis că apăsase pe nu știu ce mail în aplicația Yahoo Mail (la momentul respectiv nu făcea diferența între cum arată (la nivel vizual) un mail și o reclamă). Paguba n-a fost cine știe ce, doar 15 lei, dar l-a făcut mai atent. 

Așa se întâmplă când nu cuplezi ce ai sub ochelari și discuțiile în care informațiile sunt necesare. Mai jos o reclama (doar s-a întâmplat sa fie Orange, dar poate fi orice) :

Screenshot_20240703_181918_com.huawei.browser_edit_326631339583262.jpg

În factura detaliată văd doar 1280 și 1255 și niște apeluri la niște numere din afară de care n-am habar că eu nu vorbesc cu nimeni la telefon, mai ales din altă țară. 

Eu te sfătuiesc să iei legătura cu ei și să le spui să te dezaboneze urgent la așa ceva!

Baftă!

DanielaH
Moderator

@EmCookie, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Cei de la Orange mi-au spus că e de la biletele de autobuz, dar e efectiv imposibil să fi mers de 200 de RON cu autobuzul. N-are cum. Mi-au spus că taxele alea de la 1280 și 1255 sunt taxe de la biletul de autobuz. Adică eu am 50 de cenți aiurea taxa de autobuz de la 2 numere? Gen, pe mine un bilet mă costă cât două???