anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Number Share activat - Primesc ton de ocupat pe Numarul primar

MG78
Începător

Buna ziua comunitate , 

Apelez la suportul vostru , poate reusesc sa inteleg ce se intampla in cazul meu . 

Am portat abonamentul de Vodafone recent in reteaua Orange si am optat si pentru extra optiunea de Number Share. Am bagat ambele SIM-uri in 2 Telefoane Iphone , m-am sunat de pe un alt numar si am observat ca ambele telefoane primesc in acelasi timp apelul. Totul Ok , am considerat testul reusit . Acum urmeaza "twist-ul" . 

SIM-ul principal il folosesc in telefonul meu Iphone , SIM-ul de number Share ( adica secundar) l-am bagat de 4 zile intr-un router cu SIM ( TPLink ) care imi genereaza un Net wifi pentru webcams la o alta adresa unde nu am acces pt moment la internet prin fibra. Am testat routerul , emite net de 24-26 Mega , camerele web functioneaza perfect . 

Nu am observat decat de ieri seara ca pe SIM-ul principal nu mai pot fi sunat , cine incearca sa ma apeleze primeste ton de ocupat. Am testat si eu sunand de pe un alt numar pe numarul meu , pe ecranul telefonului cu pricina , apare pt o secunda apelul , nu pot sa ii fac nimic si dispare. Pe telefonul de pe care am sunat primesc ton de ocupat . 

Exista oare posibilitatea ca SIM-ul secundar , fiind conectat in router , permanent folosind serviciul e net , sa imi blocheze SIM-ul principal ? Accept orice wild ideea din partea Dv. , poate stie cineva o solutie sau a intampinat aceeasi problema . 

Multumesc pt suport, 

MG

22 Răspunsuri 22

Îmi pare rău :((

O să mă consult din nou cu colegii și revin.

Ai încercat să pui SIM-ul principal în alt telefon să vedem dacă problema persistă?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

MG78
Începător

Scuze , am postat mai sus . Se pare ca temporar am reusit sa rezolv problema , dezactivand mesageria vocala . Nu inteleg cum a revenit simptomul daca nu am mai umblat la tel . 

DanielaH
Moderator

@MG78, poți verifica, te rog, dacă în telefon (în meniu, în zona de setari, device center) îți apare numărul temporar sau numărul principal?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Eu folosesc un Iphone 13 , ma poti ajuta mai specific unde anume sa verific . Din pacate nu exista un device center . 

Am totusi in Mobile Service / la SIMS imi apare numarul meu ca si primary . 

E bine acolo unde verifici și e bine că este trecut numărul principal (și nu cel provizoriu din timpul portării).

În mod normal funcționarea serviciului Number Share este garantată pe Smartwatch, tabletă sau alt smartphone. Nu am întâlnit până acum situații cu SIM-ul secundar pe un router.

Ar fi interesant de verificat dacă SIM-ul principal are același comportament și într-un alt telefon sau dacă muți SIM-ul secundar tot într-un telefon. Poți face câteva probe?

P.S. colegii mi-au confirmat că serviciul este activat corect pe numărul tău și că este totul în regulă la noi

Salut , 

Am incercat cu SIM principal intr-un tel Samsung . La fel , primesc ton de ocupat cand ma sun. 

Cand am luat number share , am bagat SIM secundar intr-un tel si cand sunam , ambele telefoane primeau apel . Cand sunam de pe fiecare Telefon ( cu SIM principal si secundar ) puteam sa efectuez apeluri catre un alt numar . Testand asa , am considerat ca totul este ok si este functional. 

Din pacate , SIM-ul secundar imi blocheaza cumva apelurile pe SIM principal . Cumva am remediat problema temporar prin dezactivare de casuta vocala . Voi mai face in weekend un test pe SIM secundar . Daca nu rezolv nimic si nici de la voi nu vine o solutie , voi fi nevoit sa renunt la aceasta optiune . 

MG78
Începător

Am primit acest mesaj in inbox :

Uite ce zice RafaHelper despre Comunitatea Orange:

"Este locul unde o intrebare devine un challenge. O provocare care ma motiveaza sa ofer ajutor, sa fac bine si sa cunosc oameni noi. O provocare unde un multumesc iti poate schimba ziua."

Ne vedem in Comunitate! 

Cu prietenie,
MihaelaA - Community Manager

Este adevarat , topicul meu este o Provocare si va Provoc si pe voi sa nu depunem armele si sa gasim solutia . :))

danmihai22
Începător

Salutare!

Aceeasi problema o am si eu. S-a gasit cumva vreo rezolvare?