la 05-02-2025 09:59 AM
Buna ziua comunitate ,
Apelez la suportul vostru , poate reusesc sa inteleg ce se intampla in cazul meu .
Am portat abonamentul de Vodafone recent in reteaua Orange si am optat si pentru extra optiunea de Number Share. Am bagat ambele SIM-uri in 2 Telefoane Iphone , m-am sunat de pe un alt numar si am observat ca ambele telefoane primesc in acelasi timp apelul. Totul Ok , am considerat testul reusit . Acum urmeaza "twist-ul" .
SIM-ul principal il folosesc in telefonul meu Iphone , SIM-ul de number Share ( adica secundar) l-am bagat de 4 zile intr-un router cu SIM ( TPLink ) care imi genereaza un Net wifi pentru webcams la o alta adresa unde nu am acces pt moment la internet prin fibra. Am testat routerul , emite net de 24-26 Mega , camerele web functioneaza perfect .
Nu am observat decat de ieri seara ca pe SIM-ul principal nu mai pot fi sunat , cine incearca sa ma apeleze primeste ton de ocupat. Am testat si eu sunand de pe un alt numar pe numarul meu , pe ecranul telefonului cu pricina , apare pt o secunda apelul , nu pot sa ii fac nimic si dispare. Pe telefonul de pe care am sunat primesc ton de ocupat .
Exista oare posibilitatea ca SIM-ul secundar , fiind conectat in router , permanent folosind serviciul e net , sa imi blocheze SIM-ul principal ? Accept orice wild ideea din partea Dv. , poate stie cineva o solutie sau a intampinat aceeasi problema .
Multumesc pt suport,
MG
la 05-02-2025 11:01 AM
Salut, @MG78! Bun venit în Comunitate!
Vom expune și noi situația ta colegilor noștri care se ocupă de serviciul Number Share.
la 05-02-2025 12:58 PM
@MG78, colegii au nevoie de mai multe detalii. Ne poți oferi, te rog, numărul de telefon în mesaj privat?
Sigur SIM-ul principal este în telefon și nu invers?
la 05-02-2025 01:50 PM
Simul principal il am in telefon , cel primit prin number share este in router .
Scuze dar cum iti trimit mesaj privat ?
la 05-02-2025 01:57 PM
Click pe profilul meu și apoi pe "Trimite mesaj" (dreapta sus).
la 05-02-2025 02:17 PM
Multumesc pt ajutor . Am trimis PM .
Inca ma chinui sa inteleg cum a influentat temporar dezactivarea casutei vocale .
la 05-02-2025 01:45 PM
Salut colegii ,
Good news and bad news. Am reusit sa rezolv problema temporar , de fapt colegul meu Dorel (engineering ), a verificat setarile telefonului si ale SIM-ului principal. Se pare ca atunci cand am portat numarul in reteaua Orange , din start am intrat cu casuta vocala Orange . Ce a facut Dorel , a fost sa dezactiveze casuta vocala pe numarul meu si prin minune am reusit sa primesc apeluri . Am testat cu mai multe telefoane ale colegilor care m-au sunat , totul mergea super.
Am plecat in pauza de masa , acum verificam iar daca ma pot suna si nu mai merge . Primesc iar ton de ocupat .
la 05-02-2025 02:28 PM
Poate ajuta si acest detaliu. Pe telefon imi apare totusi ce numar m-a sunat dar nu ca si apel pierdut , cum apare deobicei. In dreptul "apelului pierdut" este mentionat - Answered on other device . Deci se pare ca celalalt SIM raspunde la apelurile mele , si cumva dezactivand casuta vocala , l-am bulversat dar si-a revenit repede si ma saboteaza iar . :))
la 05-02-2025 02:42 PM
Acum e activată sau dezactivată casuța? Dacă e activată, o poți dezactiva din nou, te rog?
la 05-02-2025 02:51 PM
Salut , am dezactivat-o iar . Odata cu ea si serviciul NonStop ( nu stiu ce face acesta ).
la 05-02-2025 03:08 PM
Nu mai inteleg nimic . Acum merge telefonul , pot sa primesc apeluri . Se va strica iar in 30 min sau ati facut voi ceva ?
la 05-02-2025 03:55 PM
Mă bucur că s-a rezolvat. Ar trebui să mearga bine acum.
Mesageria vocală trebuie să fie dezactivată și deasemenea nu trebuie să existe vreo redirecționare activă.
În cazul tău au dezactivat colegii mei redirecționările între cele doua numere.
Să ne spui, te rog, dacă mai întâmpini probleme.
la 06-02-2025 10:24 AM
Buna dimineata ,
Pentru moment telefonul cu SIM-ul principal merge , pot sa primesc apeluri. Din pacate a cazut curentul la locatia unde am SIM-ul secundar mufat in router . Nu pot sa apreciez daca SIM-ul principal merge pentru ca SIM-ul secundar este offline sau poate chiar s-a rezolvat problema cu modificarile aplicate de Orange tehnic team.
Voi reveni cu o confirmare la acest topic , va rog sa nu il inchideti. Cand vine curentul la locatia SIM secundar , merg sa probez si va anuntz.
Oricum , multumesc mult pentru implicare si suport. Am fost placut surprins de abordarea Dv.
la 06-02-2025 10:28 AM
Sigur, te așteptăm să revii cu vești bune. Mulțumim și noi.
la 06-02-2025 02:51 PM
Salut , SIM-ul secundar este ON-line , camerele web primesc net de la router , totul merge OK.
Pe SIM-ul principal nu pot sa primesc apeluri , am testat acum , toate apelurile primite sunt cu : Answered on other device .
Ma gandesc ca SIM-ul clona se crede cumva principal sau conexiunea activa la net il face sa raspunda , sau..... :))
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor