anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu treceti pe esim

Viorel05
Începător

Nu treceti pe esim, este o mare bataie de cap cand inlocuiesti telefonul. O sa ajungeti tot la magazin fizic pt activare. Ramaneti pe sim-ul clasic.

8 Răspunsuri 8

Radutuby
#StarMember

Salut! 🙂

îți înțeleg supărarea dar în realitate, eSIM-ul are câteva avantaje importante: nu se deteriorează fizic, poți gestiona mai multe profile și activarea se poate face remote. Deplasarea la magazin nu este necesară dacă ai încă telefonul vechi pentru primirea SMS-ului de confirmare. SIM-ul clasic rămâne valid, dar eSIM-ul este o opțiune sigură și comodă.

Ai găsit soluția potrivită? Transformă ajutorul primit într-un ajutor oferit. Marchează răspunsul ca soluție sau oferă o apreciere, un gest mic care face Comunitatea mai bună.

Iti garantez ca esim-ul este o mare bataie de cap. Am inlocuit doua telefoane si pt amandoua a trebuit sa ma prezint la magazin pt "inserare sim clasic in telefon" ca sa pot primi codurile de activare. Ramenri pe sim-ul clasic si o sa imi multumiti la inlocuirea telefonului. Nu merge activat remote. Am asteptat 5-6 ore pt codul qr si cand am sunat la orange au spus ca e nevoie sa ma duc la magazin pt cartela sim si reactivare esim.

Te înțeleg perfect si se poate sa fie problematic in unele situații . Eu doar vreau să spun că, personal, am schimbat deja telefonul de 3 ori și nu am întâmpinat niciodată probleme la activarea eSIM-ului.

Ai găsit soluția potrivită? Transformă ajutorul primit într-un ajutor oferit. Marchează răspunsul ca soluție sau oferă o apreciere, un gest mic care face Comunitatea mai bună.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți detalia ce nu a funcționat în cazul tău? De ce ai fost nevoit să mergi într-un magazin Orange?

🌟Comunitatea crește prin deciziile tale. A funcționat? Confirmă soluția și apreciază 👍

Salut. Pur si simplu cand inlocuiesti telefonul vechi cu unul nou, cand configurezi dispozitivul cel nou nu ai semnal la cartela esim deoarece aceasta nu e activata si nici nu poti primi sms-uri implicit. Pt activare am intrat in contul orange de pe alt telefon si am intrat la meniul "esim" am cerut activare pe alt dispozitiv. Acolo te pun sa generezi un cod qr care nu va veni niciodata. Am sunat la orange,le-am spus problema si de fiecare data raspunsul a fost ca trebuie sa merg in magazin ca sa primesc cartela sim clasica si cod qr pt esim. Ramaneti la sim clasic, o pui in telefon si se configureaza automat dupa cum stiti. Am fost curios si increzator ca esim e un lucru bun, dar nu. Multe batai de cap la inlocuirea telefonului plus drumuri din nou la magazin. P.S. spunea cineva mai sus ca SIM-ul clasic se deterioreaza, vai ce dezavantaj. Am avut 8 ani acelasi sim la orange si daca nu eram curios pe porcaria asta de esim il aveam si in ziua de azi fara probleme.

MihaiC99
Campion certificat

Sunt de acord. eSIM-ul are potențial, însă în prezent procesul de transfer nu este suficient de bine pus la punct. Principalul avantaj al SIM-ului fizic este că poate fi mutat direct în alt telefon, fără a depinde de acces la SMS-uri, e-mail, contul My Orange sau conexiune la internet.

🌟Comunitatea crește prin deciziile tale. A funcționat? Confirmă soluția și apreciază 👍

Vio73
#StarMember

Salutare!

Asta tot am mai spus și eu de multă vreme! Dacă nu vrei bătăi de cap, nu este nevoie de așa ceva.

Baftă!

Dacă te-a ajutat răspunsul, bifează-l ca soluție și dă un like!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

GreenArrow89
Cunoscător

Eu și soția avem esim amândoi, recent am transferat esim de pe un iPhone 14 pe iPhone 16 și nu au fost probleme. Nu a trebuit să merg în magazin , probabil ca în unele cazuri izolate or mai fi erori