anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ESIM R. MOLDOVA

Daniel34
Începător

Ma aflu in Republica Moldova, am abonament pe numar, vreau sa activez esim sa am pe acest telefon dar nu pot pentru ca imi cere codul otp, iar eu nu am acces la numarul de telefon (nu am nici cartela fizica). Pot cumva sa activez? 

2 Răspunsuri 2

MihaiC99
Campion

Salutare!

Singura opțiune este să mergi într-un magazin Orange Shop (nu la parteneri) din România pentru a obține un eSIM. Procedura nu se poate face online, deoarece este nevoie de codul OTP trimis pe numărul tău, ca măsură de securitate.

Pentru activarea eSIM-ului din aplicația YOXO este necesar un cod de securitate (OTP) trimis prin SMS pe numărul respectiv. Dacă nu ai acces la acel număr, nici pe SIM fizic, nici pe eSIM, nu vei putea finaliza activarea din aplicație.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Hai sa lamurim mai exact ce se intampla: ai abonament cu eSIM si vrei sa activezi alt eSIM cu acelasi numar sau sa activezi un eSIM cu numar nou sa-l ai de rezerva in telefon?

Sau numarul pe care vrei sa activezi eSIM se afla in alta parte (in tara) si nu ai acces la el sa poti primi acel cod OTP? Daca este aceasta varianta, va trebui sa ai acces la numar, altfel doar intr-un magazin Orange poti rezolva.

Te rugam sa ne oferi mai multe detalii sa te putem ajuta mai bine.