la 24-01-2026 12:09 PM
1) Am cumparat un apple watch cellular pentru fiica mea. Nu are nevoie de telefon, si vrea sa foloseasca doar apple watch-ul. Are nevoie de number share si in acest caz?
Nu exista esim independent? Fara number share.
2) Pot porta un esim Yoxo cumparat de cateva zile, pe abonament orange? Imi place foarte mult numarul si nu as dori sa renunt la el.
Multumesc in avans.
24-01-2026 12:14 PM - editat 24-01-2026 12:15 PM
Salut!: 1) La Orange România, Apple Watch Cellular funcționează doar prin Number Share. Nu există eSIM complet independent pentru Apple Watch; ceasul folosește același număr ca telefonul. Fără Number Share, partea celulară nu funcționează.
2) Da, poți porta numărul YOXO pe un abonament Orange standard și păstrezi numărul.Important: YOXO nu suportă Number Share, deci Apple Watch Cellular nu funcționează pe YOXO. După portare la abonament Orange, poți activa Number Share fără probleme.
la 08-04-2026 11:45 AM
da, dar ai nevoie de un abonament orange + number share activat + apple watch conectat la apple watch. Nu recomand sa fie telefonul tau pe care il folosesti. Poate fi un iphone vechi care ramane acasa. Nu tre sa fie neaparat la baietel.
Cred ca e mai OK daca cumperi un alt smartwatch care are cartela sim. Va fi mult mai usor si ieftin.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor