anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Email stricat activare eSIM, incompetenta

Andrewandrewand
Începător

buna seara, iubita mea a comandat o cartela eSIM si cand i-a ajuns emailul cu el, trebuia sa scaneze un cod QR, dar emailul care a ajuns are un cod QR stricat care nu functioneaza, in sensul ca nu se vede absolut niciun QR, si am incercat de toate, ba sa-i dam forward, ba sa deschidem in poze, ba sa facem alte lucruri gen pe PC, tot nu arata niciun QR.

Am fost la un shop ORANGE si mi-au zis ca nu au cum sa ma ajute ca e vorba de o chestie online si ei nu ajuta decat cu cartele fizice sau cu numerele de telefon.

Mi-au zis sa sun la operator, tot acolo bataie de joc, nu am reusit decat in jumatate de ora sa imi redirectioneze spre un operator in carne si oase, uman, si cand a sunat spre operator mi-a zis ca trebuie sa bag credit sau bani sau nu stiu ce. 

Deci trebuie sa dau bani ca sa se rezolve o chestie care nici macar nu e vina noastra. CUM FAC? maine merg la un shop orange si nu plec de acolo (de la 8 dimineata) pana nu se rezolva, e bataie de joc. Dati-mi ce am platit. E dreptul meu de consumator, nu poti sa-i spui la om sa plateasca pentru o problema care ati creat-o VOI.

Scaneaza codul QR, de unde scanez? din c*r?! din ce?? 

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember

Bun venit in Comunitate!!!

Imi pare rau pt situatie! Cred ca sunt pb cu eSIM-ul zilele astea. Ai incercat sa deschizi poza apasand butonul dreapta de la mouse si sa alegi o optiune de deschidere din meniu?

Eu zic sa insisti pe chatul My Orange sau chatul din magazinul online.

Daca vrei sa mergi intr-un magazin fizic, mergi intr-un Shop, nu Store!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Pot apărea și probleme din acestea, din păcate. Încearcă și cu mai multe programe care citesc aceste coduri, pentru că am văzut la  o rudă de-a mea cu telefon de top, care nu putea desface un cod de, iar eu i l-am desfăcut imediat. Nu știu dacă este de acolo, dar cine știe.

Mergi și în alt magazin Orange, poate se rezolvă!

Succes!

mihai_13
Maestru

vezi ca problema este de la "cookie" and "pop up"   browserul tau nu le deschide - incearca sa deschizi  imail de pe windows de pe firefox sau chrome sau opera 

DanielaH
Moderator

@Andrewandrewand, s-a rezolvat situația cu eSIM-ul?