anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce parere aveti despre tehnologia eSim?

Miha_Z
#StarMember
In urma cu o luna Orange a fost primul operator de telefonie care a promovat in Romania noua tehnologie eSIM. Astfel clientii Orange care detin telefoane Apple compatibile, pot beneficia de avantajele oferite de tehnologia eSIM.
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
eSIM îl este un cip înglobat în telefon. Nu aduce nici un avantaj utilizatorului față de o cartela SIM fizica. Atâta doar că nu vom mai pierde "cartela" virtuala și nu vom mai fi nevoiți să mergem in magazin sa rugam sa ne fie schimbată. Dar da,consider că eSIM-ul va înlocui complet cartela fizică și acest lucru va da mari bătăi de cap persoanelor care fac frauda ,infracțiuni,sau acte de terorism cu ajutorul cartelelor fizice. Este mai ușor si ieftin să cumperi o cartela decât un telefon cu eSIM. Acesta de fapt un mare pas înainte,siguranță noastră. Felicitări Orange care,așa cum ne-a obișnuit,este mereu in primele rânduri.

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

Vio73
#StarMember
Interesant, mai ales că erai unul dintre cei care urmăreai cu mare atenție acest subiect. Succes în Comunitate!

Romeo_
Senior certificat
Pai si daca vreau sa fac portare cum se poate face?La cartela schimbai pur si simplu cartela dar cu eSim?

Vio73
#StarMember
Vei face portarea unui cont ( sim virtual).

Ascary
Campion certificat
Romeo daca vrei eSIM va trebui sa achiziționezi și un iPhone la portare. Deocamdată eSIM-ul din oferta Orange este implementat doar pe telefoanele Apple

Miha_Z
#StarMember
Asa e, eSim este pentru Iphone.

Neaplicabil
treaba asta cu "actele de terorism" si excrocherii,sau pierdutul cartelei e fix o prostie. 1-in 17 ani nu am pierdut nici o cartela si nici un telefon,nici eu nici ai mei,si nu am avut parte de nici o excrocherie. 2-ce e prostia asta cu "actele de terorism"? ce treaba are o cartela cu un act de terorism? fiti seriosi 3-de ce sa nu pot schimba simul in ce terminal doresc? 4-sa inteleg ca nu mai poti folosi in viitor prepay? 5-daca este o optiune,fiecare e liber sa o aleaga,dar daca devine impunere,cu "politica" descrisa mai sus,revenim la un stat politienesc ceea ce este oribil. 6-tot ceea ce ingradeste libertatea majoritatii de ne-penali,este o subjugare cu aroma de bombonica. 7-un infractor sau un grup infractional va fi totdeauna in concurenta cu ultimul trend in ceea ce priveste tehnica. nu exista un sistem informatic imbatabil, pur si simplu nu exista si nu va exista,pentru ca la baza este un cod si un terminal,si ambele pot fi recodate,sau distruse,sau folosite in alt scop decat cel initial. ca si cu banii,din multe motive,nu detaliez acum,nu vreau sa fac toate platile cu cardul sau online,si nu sunt de acord cu desfiintarea banilor fizici,din aceleasi motive descrise mai sus referitor la eSim. e buna tehnologia,dar ca in orice,sa pastram masura.

GXG
Începător
Stie cineva daca esim-ul orange este compatibil cu Apple watch celular?