treaba asta cu "actele de terorism" si excrocherii,sau pierdutul cartelei e fix o prostie.
1-in 17 ani nu am pierdut nici o cartela si nici un telefon,nici eu nici ai mei,si nu am avut parte de nici o excrocherie.
2-ce e prostia asta cu "actele de terorism"? ce treaba are o cartela cu un act de terorism? fiti seriosi
3-de ce sa nu pot schimba simul in ce terminal doresc?
4-sa inteleg ca nu mai poti folosi in viitor prepay?
5-daca este o optiune,fiecare e liber sa o aleaga,dar daca devine impunere,cu "politica" descrisa mai sus,revenim la un stat politienesc ceea ce este oribil.
6-tot ceea ce ingradeste libertatea majoritatii de ne-penali,este o subjugare cu aroma de bombonica.
7-un infractor sau un grup infractional va fi totdeauna in concurenta cu ultimul trend in ceea ce priveste tehnica.
nu exista un sistem informatic imbatabil, pur si simplu nu exista si nu va exista,pentru ca la baza este un cod si un terminal,si ambele pot fi recodate,sau distruse,sau folosite in alt scop decat cel initial.
ca si cu banii,din multe motive,nu detaliez acum,nu vreau sa fac toate platile cu cardul sau online,si nu sunt de acord cu desfiintarea banilor fizici,din aceleasi motive descrise mai sus referitor la eSim.
e buna tehnologia,dar ca in orice,sa pastram masura.