la 22-10-2022 01:27 PM - editat ultima oară la 24-10-2022 09:53 AM de DanielaH
Buna! Doar ce mi-am activat contul de Esim pe un Iphone Xs Max avand si abonament Orange. Intrebarea mea este: Oare ce beneficii imi aduce acest ESim avand in vedere ca am nevoie sa folosesc internet in roaming pentru ca sunt student intr-o alta tara EU.
Din cate am inteles ESim ul imi ofera multe date mobile in roaming, este corect?
la 22-10-2022 03:38 PM
@GabrielGordon: Bun venit în Comunitate. Poți argumenta cu vreo sursă (link) despre informația "oferă multe date mobile în roaming"?
Ca principiu, e-SIMul e doar o variantă digitală a unui SIM fizic. ATÂT. În rest, toate criteriile de utilizare a resurselor în roaming (dacă asta interesează) se aplică unitar, indiferent de tipul SIM-ului sau operator. Politica utilizării rezonabile în roaming considerată pe ultimele 4luni este aplicată tuturor. Revino cu detalii dacă interesează ceva punctual mai detaliat.
Numai bine.
la 22-10-2022 03:38 PM
@GabrielGordon: Bun venit în Comunitate. Poți argumenta cu vreo sursă (link) despre informația "oferă multe date mobile în roaming"?
Ca principiu, e-SIMul e doar o variantă digitală a unui SIM fizic. ATÂT. În rest, toate criteriile de utilizare a resurselor în roaming (dacă asta interesează) se aplică unitar, indiferent de tipul SIM-ului sau operator. Politica utilizării rezonabile în roaming considerată pe ultimele 4luni este aplicată tuturor. Revino cu detalii dacă interesează ceva punctual mai detaliat.
Numai bine.
la 23-10-2022 06:23 AM
Pe lângă ce a zis Flo1, esim vine cu siguranța că, în cazul în care pierzi telefonul, cine îl găsește nu poate scoate sim-ul și îl poți găsi ușor.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor