anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activeaza eSim din strainatate

Adm33
Vizitator

salut
am cumparat un eSIM din strainatate si nu gasesc care este numarul de telefon aferent?

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

Salut @Adm33.Dacă este vorba despre prepay, atunci numărul îl vei afla odată cu SMS-ul de confirmare a înregistrării SIM-ului în rețeaua Orange.RO. Din păcate în roaming nu te vei putea conecta la Orange.RO din motive lesne de înțeles. Ca urmare, activarea se va face la întoarcerea în România, iar numărul va fi confirmat prin SMS la activare. 

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Deci nu am sa primesc sms de activare daca doar am incarcat eSimul in telefon?

Conform detaliilor din secțiunea de cumpărare a eSIM-ului (www.orange.ro/prepay/cartela-sim/ ), vei regăsi condițiile menționate. Mai exact, pentru a primi acel SMS în roaming este necesar să activezi roaming-ul. Pentru a activa roamingul trebuie să ai SIM-ul activ. SIM-ul se va activa la conectarea în rețeaua ORANGE.RO. 

FLo1_0-1789557657327.png

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Ca sa se activeze, trebuie sa fie "legat" la reteaua mama, sa-si ia semnal prima data din Orange Romania.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ar fi trebuit să mergi pe varianta Yoxo. Prima luna gratis cu codul Haipeyoxo1. Fara perioada minima contractuala.

https://www.yoxo.ro/