anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

5G pe apple watch 11

ductilul
Junior

Buna ziua tuturor. Am o intrebare la o problema pe care eu nu am gasit-o a fi atinsa in comunitate:

Am un abonament cu 5G la care am activat number share pentru un Apple Watch 11 gps+cellular. Cand ceasul este conectat la retea, imi apare LTE, desi are capabilitati 5G. Intrebarea mea este daca este problema la Orange, ca nu ofera aceasta facilitate pentru number share sau este ceva in neregula pe partea mea? O zi frumoasa tuturor. 

1 Soluţie acceptată‚

Salut! Prin intermediul serviciului Number Share se creeaza numere secundare asociate unor dispozitive secundare. Momentan tehnologia 5G este disponibila numai pentru abonamentul principal, nu si pentru numerele secundare.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

delfinas
#StarMember

Ceasul o avea o fi compatibil 5G, dar in zona poate ca ai doar 4G+. Telefonul se conecteaza la 5G? Unde te afli?

Da. Telefonul se conecteaza la 5G. Cand ies doar cu ceasul, in aceeasi zona, este conectat numai LTE. 

Esti sigur ca ceasul are 5G?

Din descrierea de pe site-ul lor, deduc ca "vede" doar LTE și UMTS.

delfinas_0-1761227642858.png

DETALII: https://www.apple.com/ro/apple-watch-series-11/specs/#footnote-15

Se pare ca pentru Romania nu ar fi printre pietele pentru care AW ar avea aceasta optiune activata. 

Acela e site-ul Apple global și ai o nota de subsol care spune că: "Este necesar un abonament de date. 5G este disponibil pe anumite piețe și prin anumiți operatori. Vitezele variază în funcție de condițiile locației și de operator. Pentru detalii despre compatibilitatea 5G, contactați operatorul și consultați apple.com/watch/cellular."  

Eu ți-am dat sursa Apple pt România, unde nu scrie de 5G, s-ar putea la noi sa nu meargă decât pe LTE.

Pai asta am dedus si eu dupa ce am vazut ca in varianta in limba romana nu aparea posibilitatea conexiunii 5G si nota de subsol nr. 18) din varianta in limba engleza. Se pare ca, la acest moment cel putin, pentru piata din Romania merge doar pe LTE. 

Am văzut, după ce am postat, că și tu ai dedus același lucru. 

Salut! Prin intermediul serviciului Number Share se creeaza numere secundare asociate unor dispozitive secundare. Momentan tehnologia 5G este disponibila numai pentru abonamentul principal, nu si pentru numerele secundare.