anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Yoxo + eSIM = ❤️

DaJackal
Începător
Yoxo este compatibil cu eSIM?
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat

Salut!

Deocamdată nu, dar am văzut ca se are in vedere posibilitatea asta.

A mai fost un topic asemănător în comunitate despre asta.

https://comunitate.orange.ro/questions/2286511-sim-number-share-functioneaza-abonament-yoxo

 

UPDATE 1 sept. 2021 (DanielaH, Moderator): s-a lansat posibilitatea activării eSIM direct din aplicație, pentru clienții noi. Iar pentru clienții existenți va fi posibilă opțiunea de trecere de la SIM la eSIM în aplicație până la finalul acestui an. Până atunci, clienții existenți, începând cu 1 septembrie pot merge în shopurile Orange pentru trecerea de la SIM la eSIM.

 

Update 7 dec. 2023 (DanielaH, Moderator)

Începând de astăzi puteți solicita gratuit trecerea la eSIM direct din aplicația YOXO, fără să fie nevoie de deplasarea într-un magazin Orange.  

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

postolaki
Începător
sunt confuz. am fost in orange shop si aproape ca am fost certat de o doamna care nu avea chef de nimic...ca yoxo nu are esim.

NicolaeDraghici
Începător
Salut! Stie cineva cand va fi disponibil eSim si pentru clientii YOXO existenti? Aproximarea era finalul anului trecut. Multumesc 🙂

z3dulik
Junior
si eu astept eSIM in aplicatie.. am vorbit pe chat cu cei de la orange, au zis ca yoxo e total separat, ca ei nu pot cauta in baza de date etc.. nici nu stia ca exista eSIM pe yoxo. I-am dat link la site 🙂

DanielaH
Moderator
Mi-aș fi dorit să vin cu vești bune pentru voi, dar, din păcate, nu avem încă noutăți legate de acest subiect. Pentru clienții existenți trecerea de la SIM la eSIM se poate face în continuare în shopurile Orange. Revenim aici imediat ce vom avea informații noi. Mulțumim pentru interes și înțelegere.

Andrei_53
Junior
Am fost din nou in Iulius mall Cluj Napoca pentru trecerea la esim, iar cei de acolo mi.au spus că nu se poate Update: daca mergeți în Iulius mall Cluj Napoca căutați pe dl Cătălin Ursu- shop manager Orange. Cu ajutorul lui am putut sa instalez esim pe telefon, abonament yoxo existent și îi mulțumesc pe această cale. Foarte amabil și profi 🙂

DanielaH
Moderator

Începînd de astăzi este liber la eSIM! 

Puteți solicita gratuit trecerea la eSIM direct din aplicația YOXO, fără să fie nevoie de deplasarea într-un magazin Orange.  

Astfel, dacă alegeți un abonament YOXO, aveți mai multe opțiuni la dispoziție: 

  • când veniți la YOXO, puteți alege un eSIM, fie că portați, fie că vă pastrați numărul Orange, fie că activați un număr nou;
  • dacă aveți deja YOXO și v-ați schimbat telefonul sau vreți să treceți de la o cartelă SIM tradițională la un eSIM:  îl puteți instala automat pe un dispozitiv compatibil cu eSIM și conectat la Internet sau puteți alege să primiți un cod QR pe care să îl scanați de pe un dispozitiv compatibil cu eSIM și conectat la Internet.

Aceasta funcționalitate este disponibilă gradual utilizatorilor,  așa că fiți cu ochii pe magazinele de aplicații și veți putea solicita un eSIM direct din aplicație.