la 21-09-2023 08:22 PM - editat ultima oară la 22-09-2023 08:20 AM de DanielaH
Încerc să activez esim de pe un iPhone pe altul și îmi zice ca e incompatibil
la 22-09-2023 06:21 AM
Desi iPhone ofera posibilitatea de transfer profil eSim, tine de operator ca sa o si poti folosi. Din pacate, niciunul din operatorii romani nu ofera facilitatea asta. Singura varianta este sa iti generezi un nou cod QR din My Orange sau sa mergi intr-un shop.
la 21-09-2023 08:36 PM
27-11-2023 07:37 AM - editat 27-11-2023 07:43 AM
Si daca cumperi telefonul de la Orange sau vrei sa-l setezi acasa de ce trebuie in magazin? Metoda transmiterii profilului esim la asta ma refer. Daca ajungi in magazin nu mai trebuie sa ceri transmitere automata esim, este de ajuns sa le ceri cod de activare.
Ratiunea transmiterii profilului esim este pentru lucratori in constructii sa spunem la Persoane juridice pentru ca licratorul nu este in localitatea cu administratorul de cont sau cand cumperi online un telefon Orange pe un anumit numar de telefon cu prelungire rate etc. Nu vad rostul magazinului. Prea mult abuzeaza Orange de magazin.
la 21-09-2023 08:43 PM
Poate are prepay, merge doar in Orange shop daca e cartela prepay. sa ofere mai multe detalii inițiatorul că nu putem ghici in stele problema
la 21-09-2023 11:16 PM
Salut,
Daca incerci sa refolosesti acelasi cod QR pe doua telefoane, trebuie sa stii ca nu se poate. Ai nevoie de un nou cod.
My Orange sau Shop Orange. Tu alegi de unde il obtii. Dar nu poti refolosi acelasi cod pentru activare eSIM pe telefoane diferite.
la 22-09-2023 06:21 AM
Desi iPhone ofera posibilitatea de transfer profil eSim, tine de operator ca sa o si poti folosi. Din pacate, niciunul din operatorii romani nu ofera facilitatea asta. Singura varianta este sa iti generezi un nou cod QR din My Orange sau sa mergi intr-un shop.
la 22-09-2023 05:10 PM
Momentan, transferul de eSIM de la un IPhone la altul a fost creat ca baza pentru SUA, unde, la 14 se vinde doar cu eSIM, deci imposibilitatea de a scoate cartela si a o pune in alt IPhone este, practic, imposibila.
Pe parcurs, se va rezolva problema si de partile celelalte ale oceanelor.
la 25-09-2023 09:48 AM
@Gabriel95, ai abonament sau PrePay? Te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii, dacă situația mai este de actualitate. Mulțumim.