anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

setari DHCP router ZTE

roby11
Junior entuziast

Salutate!

Am o problema cu routerul zte orange. Unele dispozitive nu se conecteaza la el, la alt router functioneaza.

Dupa mai multe incercari si setari am gasit ca la zte inceput dhcp  este 192.168.1.10, si daca setez 192.168.0.1, pierd conexiunea si trebuie sa dau reset la setarile initiale, practic nu accepta.

Am dispozitive care au ip de forma 192.168.0.xx si functioneaza perfect la alte routeredar nu pot sa setez sa obtina altele si nici singure nu obtin altele cu 1.1...poate dupa ce expira....

Cum pot proceda?

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
Fost #StarMember

Inseamna că interferează cu configurația rețelei Orange. Nu stiu dacă ai ce să faci în cazul ăsta. Dar poti suna la ei începând de luni si vezi daca au vreo soluție. 
Daca nu, mi-e teamă că singura soluție ramane sa vezi daca poti modifica ceva la acele device-uri. Sa nu mai fie atât de pretențioase. :)) Saaau…alt router. Dar cred ca toate sunt configurate asa pentru Orange. Deci doar sa schimbi operatorul eventual. Dar suna intai si vezi poate au ei vreo solutie. 

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Eu am acasă unul implicit (GPON) cu 192.168.1.1 și un altul pe care fac ce vreau care are DNS-ul de forma 192.168.0.1. WAN-ul ruterului 2 normal că e 192.168.1.X, însă ce se întâmplă în router2... e altă poveste independentă de router1.