anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot inchiria un STB suplimentar ?

gabi_5
Junior entuziast
Cum se procedeaza? Il pot lua dintr-un magazin orange ?
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Intr-adevar, instalarea STB-ului la adresa ta poate fi realizata doar de catre un tehnician Orange; in acest sens, este necesar sa programezi o vizita a acestuia in locatie.

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Ascary
Campion certificat
Gaby raspunsul corect este cel marcat ca solutie. Suna la 300 si programeaza o vizita a instalatorului Orange. Acestia au la ei toate echipamentele necesare instalarii unui nou STB. Astfel ai si garantie si consultanta gratuita. Revino sa ne spui ce ai rezolvat.

Vio73
#StarMember
Nu poate nimeni să ia STB din Shop, ci poate doar să-l predea, la încheierea contractului. Succes și să ne ții la curent cu ce ai făcut!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Razvan
#StarMember
Dar, cred ca poate lua legătura cu un consultant și prin Chat (Djingo) din My Orange.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Jay
Campion certificat
Eu m-as fi asteptat sa se poata ridica dintr-un shop si sa ti-l instalezi singur, din moment ce ai pasi pentru instalare, pe site.. asta e, acum stim, ca nu.. 🙂

Ascary
Campion certificat
Oarange poate livra STB-ul si din magazin fara probleme insa nu ai avea ce face cu el fiindca cartelele sunt livrate doar prin instalatori care fac la instalarea echipamentului la domiciliul clientului si asocierea dintre STB si cartela. Din aceasta cauza Orange nu comercializeaza STB-urile prin magazinele fizice.

gabi_5
Junior entuziast
Am înțeles , dar eu vreau să le iau în altă țară , și nu aș fi vrut să le instalez în țară.