FaraunID super tare ideea de mediabox, din pacate nu stiam de media box, si asa ca am luat de la orange acest tv go box. e ok nu pot sa zic, dar intradevar din ce am citit ce ai scris tu, acel mediabox era ce imi trebuie mie (pana cand va veni fibra optica (fibra sper sa fie de la orange- in acest sens, noi asociatia , suntem in proces de a face o petitie/solicitare cu semnaturi si sa o trimitem la Orange) in Loc. Baciu, Jud. Cluj.
Super ideea cu mediabox, sa vad si preturile ca sa nu fie exagerate, acu, cu ideea de mediabox , sincer chiar nu stiu ce sa fac cu aceste doua boxuri care le-am luat cu puncte si ceva diferenta in numerar.
(credeam inainte sa le cumpat ca acest box are si antena play ) dar m-am inselat. nu era o problema ca o instalam eu, asta daca box-ul conectat la usb/hdmi la pc era si detectat, insa nimic.
o sa vad cum fac. ma uit la Antena 1 de pe telefon din aplicatia lor Antena Play. si la restu programelor din tv go box.. (macar partea buna e cum nici nu avea semnal, nu am pus antena satelit sa mai sparg si fatada )
Super ideea cu mediabox. pacat ca acum am deja aceste box-uri (bucatarie si dormitor)..
Multumesc de idei stimati domni si domnisoare.
Chiar ca aici in comunitate afli tot ce trebuie ..
iar chromecast e...hm.. 😞 nu-s asa incantat , ca am si din ala da nu e deloc wow, ba chiar acel chromecast m-a cam dezamagit putin.. mai mult imi place box-ul..sa nu stau tot pe telefon sa click-uiesc , asa dau din telecomanda de la box si vad aproape toate programele. mediabox-urile au niste preturi.. putin mai piperate..
raman cu tv box-ul. speram ca sa pot instala antena play pe cutiuta asta mica si simpatica, dar asa cam limitata.. trebuia clientul lasat sa isi mai instaleze aplicatii pe box.. parerea mea..
Toata stima mea tuturor voua ,
Adrian N.