anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

NU pot beneficia de noul router Giga Box Wi-Fi 7

Daniel30
Junior entuziast

Salutare tuturor și salutări echipei Orange,

Sunt client pe serviciile fixe Orange de 3 ani și jumătate și imi expira perioada contractuala  in noiembrie .Am decis că este momentul să fac un upgrade tehnologic în locuință.

Intenția mea este una cât se poate de clară și de bună-credință: vreau să prelungesc contractul pe încă 24 de luni și să trec la – Pachetul Premiere (Fibră 2300) cu televizorul de 108 cm inclus la prețul de pe site (82,5 lei),

Marea mea surpriză și dezamăgire a venit în urma discuției cu un operator din call center: mi s-a comunicat că, în calitate de client existent, NU pot beneficia de noul router Giga Box Wi-Fi 7, deoarece acesta este blocat în sistem exclusiv pentru activările noi (clienți noi).

Mi se pare complet absurd și discriminatoriu ca un client vechi, care vrea să plătească cel mai scump abonament de internet, să fie forțat să rămână pe un echipament din generația veche doar pentru că este deja în rețea. Practic, sistemul mă împinge fie să reziliez contractul actual ca să fac altul de la zero, fie să plec la concurență pentru a avea acces la tehnologie modernă.

Există vreo modalitate prin care un moderator sau un coleg de la un departament superior (Fidelizare/Retenție) să mă poată ajuta să deblocăm această situație în sistem? Vreau să rămân la Orange, dar în condiții tehnologice corecte pentru anul în care ne aflăm.
Oare celor de la Orange li se pare corect sa reziliez contractul si sa il fac pe sotie( client nou) pentru a beneicia de oferta complecta?
Vă mulțumesc și aștept un semn de la voi!

21 Răspunsuri 21

Daniel30
Junior entuziast

Buna ziua,

Buna ziua,

Pana la urma am fost contactat si se pare ca se va rezolva 

Va multumesc pentru ajutor!

Salut, @Daniel30  , mă bucur că s-a rezolvat. Dacă ai nevoie de ajutor sau sfaturi în configurarea și testarea noului ONT, ne găsești aici, în comunitatea Orange

O zi frumoasă să ai.

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Super! Ne bucurăm. Te așteptăm cu feedback după instalare.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Daniel30
Junior entuziast

Buna dimineata,

Pana la urma nu am gasit nici o rezolvare. Am fost sunat din de 2 ori .

> Prima persoana imi confirma ca totul este ok si toata aparatura noua este pe stoc dar mai verifica ceva la contract si revine....Nu a mai revenit

> A doua persoana ma suna sa-mi spuna ca desi am avut numar de inregistrare si contract acceptat nu mai poate sa mentina oferta ca nu mai e valabila. Beneficii mult mai putine si pret mai mare... 

De rasul curcii...Solutia mea este sa mai astept 2 luni jumate sa-mi expire abonamentul si sa schimb operatorul. Aici ma refer ca le schimb la tot ce am pe Orange .  

Am sa incerc cu Digi poate sunt mai flexibili 

Multumesc tuturor pentru suport ! 

Super!

Mă bucur că ai reușit. Să te bucuri de serviciile respective!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Daniel30
Junior entuziast

Am fost sunat astăzi de încă doi operatori cred că am primit trei telefoane azi și la al treilea din păcate am fost anunțat că nu mai este oferta valabilă s a modificat și nu mai pot beneficia de una alta totul s a redus.

Se pare că totuși până la urmă tot bătaie de joc este așa că mai stau două luni jumate îmi termin abonamentul și la revedere Orange 

Stai linistit, pe tine macar te-au sunat.

Pe mine trebuiau sa ma sune de aproape 1 luna; se pare ca nu-i nevoie de clienti, mai ales cei vechi.