la 27-08-2025 02:51 PM - editat ultima oară la 27-08-2025 03:46 PM de GeorgianaD
Salutari, nu gasesc nici o modalitate in contul meu de a achizitiona sau a opta pentru inca un echipament mesh ZTEG H360 si care sunt costurile asociate, cod client 230000824300 cum pot afla aceste informatii? Multumesc anticipat.
27-08-2025 03:11 PM - editat 27-08-2025 03:12 PM
Salutare!
Daca este vorba despre wi-fi booster (dispozitiv mesh) găsești detalii in linkurile de mai jos:
https://www.orange.ro/love/echipamente/
https://www.orange.ro/love/echipamente/mesh/
"Dacă ai o locuinţă cu cel puţin 3 camere, cu etaj sau ai nevoie să te conectezi la internet de pe o teresă aflată în exterior, pereţii casei fiind groşi, atunci îţi recomandăm să soliciţi vânzătorului adăugarea serviciului Wi-Fi Booster încă de la instalarea fibrei. Tehnicienii care te vor vizita pentru instalarea serviciului de internet prin fibră îți vor aduce și dispozitivul mesh și îl vor instala în funcție de configurația locuinței tale, astfel încât să ai cea mai bună acoperire Wi-Fi în toată casa.
Dacă activezi pachetul de servicii Premiere, atunci primul echipament mesh va fi inclus în preț. Pentru alt tip de pachet, vei plăti 11 lei/lună pentru fiecare dispozitiv mesh instalat.
Dacă ai deja internet prin fibră de la Orange și întâmpini probleme cu acoperirea Wi-Fi, poți solicita Wi-Fi Booster în magazinele Orange sau prin apel la 300. Dacă pachetul tău de servicii este Premiere și instalarea s-a făcut în ultimele 90 de zile, atunci nu va trebui să achiți nicio taxă suplimentară pentru instalarea primului dispozitiv mesh. Dacă ai un alt pachet de servicii, vei plăti 11 lei/lună pentru fiecare dispozitiv mesh instalat."
27-08-2025 03:11 PM - editat 27-08-2025 03:12 PM
Salutare!
Daca este vorba despre wi-fi booster (dispozitiv mesh) găsești detalii in linkurile de mai jos:
https://www.orange.ro/love/echipamente/
https://www.orange.ro/love/echipamente/mesh/
"Dacă ai o locuinţă cu cel puţin 3 camere, cu etaj sau ai nevoie să te conectezi la internet de pe o teresă aflată în exterior, pereţii casei fiind groşi, atunci îţi recomandăm să soliciţi vânzătorului adăugarea serviciului Wi-Fi Booster încă de la instalarea fibrei. Tehnicienii care te vor vizita pentru instalarea serviciului de internet prin fibră îți vor aduce și dispozitivul mesh și îl vor instala în funcție de configurația locuinței tale, astfel încât să ai cea mai bună acoperire Wi-Fi în toată casa.
Dacă activezi pachetul de servicii Premiere, atunci primul echipament mesh va fi inclus în preț. Pentru alt tip de pachet, vei plăti 11 lei/lună pentru fiecare dispozitiv mesh instalat.
Dacă ai deja internet prin fibră de la Orange și întâmpini probleme cu acoperirea Wi-Fi, poți solicita Wi-Fi Booster în magazinele Orange sau prin apel la 300. Dacă pachetul tău de servicii este Premiere și instalarea s-a făcut în ultimele 90 de zile, atunci nu va trebui să achiți nicio taxă suplimentară pentru instalarea primului dispozitiv mesh. Dacă ai un alt pachet de servicii, vei plăti 11 lei/lună pentru fiecare dispozitiv mesh instalat."
la 27-08-2025 05:17 PM
Salutare!
Pe langa cele recomandate, ai un buget pe care il ai in vedere? Nu de alta, dar la aproximativ 2E pe luna, s-ar putea sa gasesti ceva in 50E care sa te ajute mai bine (atat ca putere, cat si la nivel de configurare).
la 29-08-2025 04:02 PM
am intrebat de un mech de la ei pt ca sper sa nu se suprapuna ssid-urile adica controlerul sa ajusteze automat puterea mechului, am mai incercat cu alte accespointuri si imi apar fenomene ciudate in wifi desi sunt la peste 50 M distanta intre ele ap-urile, echipamentele IOT sar in 2,4 de pe un ap pe altul chiar daca au semnal mai slab pe unul. nu am inteles dc fac asta, ma gandesc din ce in ce mai des sa inlocuiesc toata solutia cu unify
la 29-08-2025 04:13 PM
De obicei recomand un router de la furnizor in mod bridge si routere personale dupa (parca administrarea propriului router este mai convenabila).
Legat de AP-urile folosite: depinde de produs (atat ca hard, cat si ca soft). Am la soacra un router cu o cartela in el si pe 4G (cu benzile pe auto si 4G preferat) mai are deconectari. Daca il pun pe 3G only (cu benzile pe Auto) sau 4G only (cu Banda 7 pe manual) nu da ratee. Poate asa se intampla si la tine.
Legat de configurarea AP-urilor: acasa am doar un router (teroretic, poate fi facut AP, dar la o garsoniera nu cred ca e cazul). Ai facut ceva configurari mai aparte sau doar trecute ca AP si atat? Ca un exemplu, la mine la birou, avem AP-uri diferite in functie de etaj pentru a nu crea probleme de semnal (cel putin asa a recomandat IT-stul).
Nu stiu sa-ti recomand o "solutie miraculoasa" intrucat as recomanda sa vezi care ar fi mai utila pentru tine: mesh sau routere (legate prin cablu) cu identitate individuala.
la 29-08-2025 05:12 PM
multumesc pt sfaturi si bunavointa.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor