anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet box wifi 6 pro zte 6650r

George-OG
Junior entuziast

Salut! 

Credeți că aș putea conecta la box-ul acesta un alt router wi-fi 6, direct de pe mufa lan 2.5 g catre un alt router tot cu 2.5 wan și sa am o putere mai mare pe wireless? Eu cam în medie nu depăsesc 1000 mb pe sec

P.S. am incercat un mercusys ax 3000 si tot atât mi-a dat. Banuiesc că el are intrare de 1gb.

Mulțumesc!

21 Răspunsuri 21

George-OG
Junior entuziast

Pe download cam în medie  atat am

1000001776.jpg

George-OG
Junior entuziast

Salut! Am conectat un router tp-link Archer ax 55 pro cu 2.5gbps direct prin cablu la zte 6650r tot prin aceeasi conexiune si internetul a crescut pe wi-fi. Nu cu mult, dar se simte o diferenta. Ideea e ca nu stiu daca sa-l las asa sau sa cer un altul pt a il pune direct in mod bridge... 

Salutare! Altul nu prea ai pe care să-l ceri, că ăsta suportă vitezele alea. Poți cere să ți-l treacă în mod bridge, și vezi ce se întâmplă atunci. 

MihaelaA
Ex Community Manager

Salut, @George-OG. Ai reușit să rezolvi între timp?

Îți las aici 2 topic-uri similare, recente, poate o să te ajute: Conectare router ZTE F6600R cu un TP Link Deco X10 

ZTE ZXHN F6605R în bridge (ORO) 

FLo1
#StarMember

@George-OG: Totuși nu am reușit să-mi dau seama din răspunsurile de aici ce dorești prin ”putere mai mare pe wireless”. Dacă este VITEZĂ, răspunsul este ”depinde viteza pe WiFi aferentă celui de-al doilea router, conectat la ZTE”. Dacă este RANGE, atunci depinde de configurarea pe care o ai în amonte de ZTE. Mergând pe premisa că te interesează VITEZA, un fapt e cert: Nu vei avea viteză mai mare decât pe ZTE, dar chiar și cu 1000Mbps nu e jenant. 

George-OG
Junior entuziast

Sunt convins ca cel de al doilea router e mai potent decat cel de la orange, aici ma refer strict la partea de wi-fi. O sa recurg si la partea de bridge pt a ma convinge pe deplin de capabilitatile lui. Am vazut ca un coleg a reusit sa il puna in modul acela. 

Că vei putea avea o viteză mai bună pe WiFi decât cea oferită de ZTE, DA, posibil. Dar nu mai bună decât cea de pe LAN-ul ZTE-ului. Poţi încerca şi sper să merite, mai ales dacă ai la îndemână un router mai bun decât ZTE-ul implicit.