anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Echipament - router cu internet si tv

Jilaveanu12
Junior

acum o zi doua cei de la orange au venit sa schimbe routerul  vechi cu unul nou ca cel din imagine, mi au zis ca acest nou router are si internet pe langa tv, dar inainte la cel vechi nu aveam niciun fel de net. Se plateste ceva in plus daca acesta are si net ?

11 Răspunsuri 11

Anonim
Neaplicabil

Buna,

Atât timp cât în contract este trecut doar abonamentul tv nu se va plati nimic in plus.

In plus nu dumneavoastră ați cerut schimbarea.

multumesc de ajutor credeam ca e vreo problema dar m am lamurit👍🏻

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Ideea este să nu îți fi făcut și alt contract! Dacă ți s-a făcut alt contract ( verifică bine),  trebuie să reziliezi vechiul contract și să predai echipamentul vechi la un magazin Orange Shop.

Cererea de reziliere se poate face din secțiunea Contact ( Trimite-ne un mesaj):

https://www.orange.ro/contact/

Dacă cel care vechi a fost ridicat de către tehnician, atunci nu ți-au făcut alt contract și nu este nevoie de reziliere.

Baftă!

Da a fost luat de ei cand la schimbat

Vio73

Atunci este în regulă!

Vio73

Echipamentele noi sunt pentru tv și net. Acel ont are intrarea pe fibră și ieșirea prin cablu tv, 4 ieșiri utp ( pentru internet) și wifi. Daca ai doar tv, celelalte funcții sunt indisponibile.

delfinas
#StarMember

Eu nu înțeleg ceva. Routerul, din câte știu eu, e pt a ajuta la furnizarea internetului, înainte de orice.

Ai sau nu abonament la internet fix?

Nu am cel vechi a fost ridicat de ei

Nu ai abonament la internet? Ai doar la TV?

Anonim
Neaplicabil

Se pare că da, are doar tv însă pe viitor daca se dorește va avea și acces la net.👍

Cred ca e o mica neintelegere in expimare.

Probabil anterior avea un modem si o calitate mai proasta a internetului, si ulterior cu routerul, aceasta s-a imbunatatit.