anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canalele digital se sterg dupa o perioadă dupa stingerea TV-ului

RazvanV28
Începător

Am o problemă, canalele digital se sterg dupa o perioadă (cateva ore) dupa stingerea TV-ului si trb iar sa le reinstalez, vreo idee?

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember

Razvan, bun venit in Comunitate!!!

Ce tv ai? Ce abonament tv ai, e prin cablu sau satelit? Orange sau fost Telekom? De cand se intampla aceasta pb?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Vorbim despre o marca anume? Pana acum, nu mi s-a intamplat niciodata sa raman fara canale pe televizor, chiar si daca era pana de curent de cateva ore (deci, televizoarele nu aveau curent ioc).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu am 4 tv-uri în două locații prin cablu digital de la Orange și nu am pățit așa ceva niciodată. Și am servicii de prin 2017 de la Orange. Poți să dai o resetare totală a tv-ului?

Noah
Explorator entuziast

Este tv de vina . Trebuie făcut update de soft . Daca e Smart își face automat în mod normal, daca e clasic se merge la service și îl updateaza de pe stick usb.

DanielaH
Moderator

@RazvanV28, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii.