la 19-11-2023 12:24 PM
SaLUTARE ,,,,,ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi in privinta setarilor de internet sau router pentru acest joc....1 gb banda si degeaba am lag si latenta ridicata....se pot face setari din router pentru o conexiune mai buna?.....sau e inutil?....va multumesc
la 19-11-2023 12:58 PM
Salut,
Ceea ce cred ca trebuie sa setezi este jocul. Setarile de configurare si de conexiune ale jocului, nu ale router-ului. Lag-ul poate fi cauzat de serverele de pe care ruleaza jocul. Daca e un server indepartat, poate aparea delay. Deci, vezi in joc daca se poate seta serverul la care se conecteaza, si selecteaza unul cat mai apropiat.
la 19-11-2023 01:11 PM
nu exista posibilitate de setare sau conectare optionala la server sau servere in joc......setarile rezolutiei mai ajuta la scadere lag.....nu se poate face nimic din router?.....
la 19-11-2023 01:21 PM
Daca atunci cand faci un test de viteza pe (pe www.speedtest.net de exemplu), e totul ok...nu prea vad ce ai putea sa faci. La jocurile online...cam asta e dezavantajul. Tine foarte mult de serverul pe care ruleaza jocul. Daca ar fi fost totul offline, pe calculatorul tau, puteai sa excluzi din ecuatie problema conexiunii la net, sau la un server anume. Asa...nu prea poti.
Ca sa-ti raspund punctual la intrebare, nu vad ce ai putea sa faci din router.
la 19-11-2023 07:01 PM
Salutari,
Cam 3 saptamani vor fi probleme cu serverele COD: Warzone, nu este de la Orange, deoarece se face migrarea catre MWIII. Eu din 3 meciuri, in 2 am packet loss in primele 2-3 minute. Dupa ce ce implementeaza totul, 16 zile cat mai este sezonul din MWII, si inca aprox. o saptamana dupa, ar trebuii sa fie in regula. Adaug inca o saptamana pentru ca tot timpul sunt probleme la schimbarile asa mari, cum ar fi sezoane noi, etc.. Asa stiu cei de la Activision sa faca treaba :).
la 20-11-2023 10:26 AM
la 20-11-2023 10:31 AM
Cu siguranță NU port forwarding. Adică nu la un joc pe care să-l accesezi. Sau găzduiești cumva serverul?.... pentru că atunci e alt scenariu. Cât privește un ”restart”, acesta este binevenit la orice dispozitiv, chiar și la telefon, și nu face decât să îmbunătățească situația, ștergând din cache-urile rezidente în memoria dispozitivului în cauză.
la 20-11-2023 10:32 AM
Ai incercat sa vezi pe cablu cum se comporta? Pe WiFi pot aparea interferente si de aici lantentele mari.
Ar fi bine sa iei in calcul si incarcarea retelei cand te joci. Multi consumatori (nu neaparat la tine in casa) inseamna o scadere a valorilor (ma rog, in cazul asta specific, o crestere a lor).
la 20-11-2023 11:56 AM
doar pe cablu folosesc....pe wifi stiu ca e mai slow....aia e!!! mai bine de atit nu se poate poate vor aparea servere prin ungaria polonia cocnectarea la servere e făcută cicatele automat de joc si te plimba prin toată europa...nu e preferențial...asta e unii cu laag-ul altii cu win-ul....
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor