anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

As dori sa schimb un receiver SD cu unul HD

nico2004
Junior entuziast

As dori sa schimb un receptor SD cu unul HD (il am de pe vremea Romtelecom-ului). Poate e o intrebare stupida, dar unde as putea sa-l schimb?

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salut!

Dacă e defect, îl poți schimba. Dacă nu, poți rezilia contractul și faci altul nou, în condițiile actuale, cu receptor/ oare  HD.

Ii poți contacta prin una dintre metodele de aici:

https://www.orange.ro/contact/

Baftă!

Anonim
Neaplicabil

Buna,

Contactează serviciul clienți prin metodele de contact și explicale situația.

https://www.orange.ro/contact/ 

Vei primi răspunsurile direct de la sursa plus poți negocia o noua oferta.

Succes!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Nu sunt intrebari stupide, doar intrebari la care ai nevoie de raspuns.

Singura solutie este sa apelezi la pagina de contact si sa intrebi care sunt pasii de schimbare ai aparaturii. Recomandarea ar fi sa te uiti si pe contract si sa vezi ce anume ar mai trebui schimbat prin el (adica o noua oferta). Daca nu ai schimbat pana acum decodorul (care este SD), banuiesc ca nu ai mai facut fidelizare de ceva timp.

DanielaH
Moderator

@nico2004, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

nico2004
Junior entuziast

Buna. Nu am luat inca. O voi face luna viitoare cand voi fi in tara.Intrebarea mea era referetoare si la lovatia unde pot schimba receiverul...magazine orange, telekom sau unde

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Nu poți să-l schimbi tu, ci dacă reușești, va veni un tehnician cu el în locația unde ai instalate serviciile.

Iar pe cel vechi, îl poți preda la un magazin Orange Shop. Dacă este instalat în străinătate, îl aduci în locația unde s-a făcut instalarea inițială. Dar dacă nu este defect, e greu să-l schimbi și își spun că mai bine închizi contractul și faci altul. Problema este că trebuie să instalezi noul serviciu tot la o adresă din România.