anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am internet de 1000 cu ruter zte pentru arie mai mare

Har
Junior entuziast

ce ruter ar trebui

6 Răspunsuri 6

Pololică
#StarMember

Salutare!

Depinde de suprafata care vorbim si ce obstacole (pereti, copaci, cladiri etc) se gasesc pe acolo. In general, un AP (acces point) sau un router pus pe repeat ar trebui sa rezolve problema.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Eu am tras din routerul principal un alt router prin cablu utp și am wifi în toată grădina casei de la țară, adică până la vreo 50 m. Se bagă cablul utp în primul port la rouetrului principal (ont-ul lor) și îl duci unde dorești, dacă ai cablu disponibil.

Îți iei un router care să aibă arie mai mare. Eu am unul vechi, tp-link.

Baftă!

Har
Junior entuziast

Salutare Vio73👋deci orice ruter și fără alte setări?

Daca vrei router, nu va fi fara alte setari. O sa trebuiasca configurat pentru ce ai tu nevoie. Si depinde de felul im care il conectezi la routerul principal. De-aia ziceam de un repeater. Alea sunt si potential mai ieftine si mai usor de configurat. Nu e foarte rentabila varianta cu router decat daca ai deja unul vechi, si nu ai ce face cu el, sau il iei de pe olx la un pret derizoriu. Nou ni prea merita pentru ce ai tu nevoie. Asta daca nu cumva, pentru un motiv anume, ai nevoie neaparat de router. Dar daca problema este ariande acoperire wifi, nu ai nevoie neaparat de un router. Si da, va trebui configurat. Doar pentru ca este router. Ceea ce inseamna ca, cu toate ca poate fi folosit si pe post de repeater, nu ala este scopul lui. 

Client Orange

arsradu
#StarMember

Salut,

Pentru arii mai mari, sau dificultati de penetrare a semnalului prin pereti, iti recomand sa achizitionezi un repeater. 

Client Orange

teacher_
#StarMember

Salut! Un vecin de la țară avea exact problema asta, are cam 300 mp total la casa. Și-a luat un router mesh cu 3 unități de la TP Link (sunt la Altex). Dispozitivele se conectează automat la cea mai apropiata unitate mesh. Se făcea la Digi reclama la așa ceva, dar alea sunt slabe. Cele de la TP Link sunt cele mai bune de pe piața, poți să le folosești in orice rețea, doar că sunt puțin cam scumpe, aprox. 650 de lei costă.