anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ZTE F6605R - HDD 2TB USB (Media Server)

MRU
Junior

Buna ziua,

Are cineva un manual, link cu specificatiile routerului ZTE F6605R?

Incerc sa imi conectez HDD Western Digital de 2TB prin portul USB ca si suport DLNA/Media Server in reteaua locala si nu il vede. Am reusit doar cu un stick USB, are limitare pe HDD?

Acelasi HDD functiona fara probleme pe fostul ONT Huawei OptiXstar HG8147X6. 

Ma gandeam ca va fi plug & play pe noul router. Multumesc!

11 Răspunsuri 11

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut, 

Manual nu ai sa gasesti pentru echipamentele astea. Si daca gasesti ceva, e mai mult o brosura de prezentare decat un manual de utilizare. 

Legat de problema ta, daca stick-ul il vede si HDD-ul nu, ma gandesc sa nu fie o problema de formatare a lui. 

Client Orange

FLo1
#StarMember

MRU: Dacă nu este văzut, problema e de capacitate recunoscută/suportată (prea mare la HDD). Dacă îl vede dar nu-l poți accesa, atunci este de formatare (cu siguranță FAT32, sau exFAT, și probabil NTFS).

Tot ce e posibil sa fie din formatare, o sa incerc sa fac Backup pe PC si sa il formatez NTFS sau exFAT am fisiere mai mari de 4Gb si FAT32 nu ma ajuta. 

Sper sa mearga, cu Huawei nu am avut probleme, era mai intuitiv fata de ZTE. 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Stick-ul e FAT32? Ca ai putea sa testezi intai cu stick-ul formatat ca exFAT. Mai putina informatie si mai usor de lucrat cu el. Asta doar ca sa vezi daca merge, inainte sa te apuci sa faci backup si sa formatezi HDD-ul. 

Client Orange

Da, e FAT32 stick-ul. Cred ca asa o sa fac, formatez stick-ul in exFAT si verific daca se conecteaza, daca nu merge pe exFAT (asa am HDD formatat) o sa caut sa iau un NAS si nu ma mai complic cu routerul Orange. Mersi si Sarbatori Fericite!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Cu mare placere. Daca reusesti ceva, sa ne spui si noua. Poate mai sunt si alti clienti care se vor lovi de aceeasi problema. 🙂

Client Orange

Desigur, revin si cu update, daca reusesc sau nu, ceva cu routerul basic. 

FLo1
#StarMember

MRU, în ce măsură oare cunoaște HDD-ul să lucreze cu DLNA? Dacă are alimentare separată mai există o speranță. Dacă vine vorba de NAS, nici port USB nu mai trebuie, ci doar cel de rețea RJ45. Din păcate nu găsesc referințe la Huawei pentru vreo limitare la capacitate, dar e posibil să nu meagă NTFS nici măcar cu un USB memory.

Buna, acelasi HDD lucra perfect cu fostul router HG8147X6 primit la Fibra 2000, conectat in portul USB fara alimentare separata (fiind HDD extern portabil). Cu actualul router ZTE F6605R de la Fibra 2300 nu mai functioneaza. O sa testez zilele astea diferite variante si revin cu un raspuns. Numai bine!

FLo1
#StarMember

Vei fi surprins oare dacă vei descoperi posibile probleme de comunicare pentru acest 6605R? Nu știu ce să-ți recomand între schimbare router sau suplimentare cu un NAS....

mihai_13
Maestru

cred ca este timpul sa treci pe SSD (mai ales ca preturile sunt "decente")  

problema ta a avut-o un prieten - era vorba de alt echipament dar a rezolvat-o cu o memorie ssd si nu a mai avut nici o problema sa fie "vazuta" unitatea de stocare.