anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Setari internet tableta cartela SIM

prody_a
Începător
Buna ziua
Am cateva abonamente dintre care si o cartela parte a unui abonament Home Net 4G 12, in router merge ok insa daca o introduc intr-o tableta ( este un hibrid de laptop-tableta Toshiba Z20t , are Windows 10 ) nu reusesc deloc sa ma contectez la ea, am incercat sa schimb profilul APN insa degeaba. Am o cartela Digi care merge fara nicio setare suplimentara, direct pe profilul APN generic, nu stiu ce sa ii fac SIM-ului de Orange ca sa mearga, atasez doua screen-shots, daca ma poate ajuta cineva.
Va multumesc !
1 Soluţie acceptată‚

Salut, prody_a! Abonamentele Home Net 4G nu functioneaza cu APN net si din acest motiv poti folosi cartela SIM doar in routerul de la noi, nu si pe tableta.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

FaraUnID
Campion certificat
SIM-ul de la Digi este prepay, abonament de voce sau de date? Din cate stiu eu, in cazul abonamentelor de internet fix 4G, SIM-ul este imperecheat cu router-ul si va functiona doar in locatia pentru care a fost incheiat contractul. Am si eu un hibrid (laptop / tableta) cu modem GSM incorporat si functioneaza cu un SIM prepay fara sa fiu nevoit sa-i fac alte setari.

prody_a
Începător
SIM-ul de la Digi este un abonament de 2 euro . Router-ul merge si in alte locatii insa e posibil sa fie imperecheat cu acel sim, o sa incerc cu alt sim de orange sa vad ce se intampla.

RafaHelper
#StarMember
Salut @prody_a, In trecut am avut si eu un abonament home net 4g iar cartela funcționa in orice dispozitiv. Mai nou am văzut utilizatori care la fel au menționat ca pot folosi cartela doar in acel router de la Orange. Sa ne spui daca cu o cartela obișnuită merge.

prody_a
Începător
Salut, am incercat acum cu cartela de la tel de servici , este un abonament tip Corporate cred, pe toata firma. Merge fara probleme, mi-a solicitat un restart si apoi s-a conectat imediat, posibil ca SIM-ul de la Home Net sa fie restrictionat, o sa merg la o reprezentanta sa vad daca imi pot include in abonament un nou sim cu care sa pot utiliza traficul de la abonamenul principal, sau ceva de genul.

Vio73
#StarMember
Să nu fie net fix 4g, pentru că nu va merge decât în ruterul dedicat!

FLo1
#StarMember
Un SIM de voce poate fi folosit ca SIM de net în orice device. Însă dacă SIM-ul e asociat cu vreun device de la Orange (în special cele de NetFix 4G), atunci va funcționa doar cu acel device (modem sau router, după caz).

Salut, prody_a! Abonamentele Home Net 4G nu functioneaza cu APN net si din acest motiv poti folosi cartela SIM doar in routerul de la noi, nu si pe tableta.

RafaHelper
#StarMember
Mulțumesc @Orange Assistant, tocmai mi-a venit o idee. :) @prody_a, poți sa încerci cu acest APN: net-fix Sunt curios daca funcționează.