anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Router suplimentar WiFi 6

Doritit
Junior entuziast

Am abonament Fibra 2000 + TV premium (ONT - ZTE ZXHN F6600R + decodor - SAMSUNG GX-TR530CK-ZR). Am nevoie sa instalez un router suplimentar WiFi 6 din oferta Orange, care este oferit in chirie cu 6 lei/luna. Am ridicat problema unui angajat de la o reprezentanta Orange din apropierea locatiei mele, si spre surprinderea mea am aflat ca pot avea acest router suplimentar doar daca fac un nou abonament (?????). Intrebarile mele sunt :
1. Oare e real ce am aflat la filiala Orange?
2. Daca totusi, incredibil, e asa, care e solutia sa am un router suplimentar pentru a putea sa folosesc serviciile de internet si TV si in alta incapere in afara celei in care e instalat ONT-ul si pentru care platesc actualmente?
Multumesc pentru interventiile dvs pentru rezolvarea problemei mele.

32 Răspunsuri 32

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din câte înțeleg, ție ți s-a oferit un router și mai vrei încă unul suplimentar la același abonament? Acest lucru, evident că nu se poate.

Doritit
Junior entuziast

Deci trebuie sa inteleg ca pot avea internet doar in incaperea in care e instalat ONT-ul (routerul) ? Adica pentru a avea internet intr-o incapere care se afla la 25 m trebuie sa trag 4 fire din ONT la 4 calculatoare, in loc de unul de la ONT-ul principal la noul router?

Eu am așa, dar am un router cumpărat de mine. Evident că nu îți vor oferi altul decât ont-ul ZTE!

Doritit
Junior entuziast

Pai inseamna ca cei de la RDS sunt total gresiti 🙂 pentru ca am fibra si de la RDS si mi-au dat in chirie un router pe care l-au montat in mod bridge si am internet exact in incaperea de care vorbeam; faptul ca am doua abonamente de fibra este pentru ca nu vreau sa fiu nevoit sa raman fara net daca vreuna din cei doi provideri au defectiuni.

Nu știu dacă am înțeles bine: tu vrei două aparate pe același abonament?

Poți trage și din ont la câte routere dorești, iar dacă vrei modul bridge, îi suni și te rezolvă. Dar două ont-uri pe același abonament nu am auzit să se poată, din păcate. 

Am avut și eu RDS și bridge, dar tot cu routerul meu!

Doritit
Junior entuziast

La ora actuala, la RDS am ONT - Huawei HG8143A5, decodor - HUMAX DIGI+C HD4 si 
router - TP-Link Model Archer AX 10 Wi-Fi 6 AX 1500 (in chirie) toate in cadrul aceluis abonament. 

FLo1
#StarMember

@Doritit: Din ce înțeleg, ți s-a oferit un al doilea ONT gratuit pentru alt abonament nou. Bineînțeles, pentru fiecare abonament ai un ONT, dar merită 2 abonamente? Nu cred.... Adică unul și bun.

Doritit
Junior entuziast

Deci, nu pot sa iau in chirie la abonamentul pe care il am un nou router suplimentar (spre deosebire de zapacitii de la RDS care mi-au inchriat un router TP Link dupa ONT-ul principal, in cadrul ACELUIAS ABONAMENT.

@Doritit: Cu chirie lunară ar trebui să poți. Doar solicită în momentul contractării și vei afla detaliile. Însă e clar: doar unul este gratuit. Detalii aici.

Doritit
Junior entuziast

Nu e niciun moment al contractarii. Am abonamentul de cativa ani si vreau in plus un router suplimentar, in acelasi abonament, asa cum am la RDS.

Doritit
Junior entuziast

Completez : vreau in plus un router suplimentar cu CHIRIE in acelasi abonament.

Eu am vorbit mai devreme cu un instalator și mi-a spus că nu există această posibilitate sau nu știe el de ea.

Doritit
Junior entuziast

Ar fi bine sa-l intrebi daca a auzit de reteaua mesh de la RDS...

A auzit, chiar mi-a zis, dar fiecare companie are propria strategie. Eu am în toată casa cu ZTE și mi-am tras un cablu cu un router unde am un sistem de supraveghere.