anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema cu recieverul

andreisaava
Junior

Salut. De aseara am o problema cu recieverul, pur si simplu nu mai functioneaza sau nu inteleg ce poate sa aiba. Dintr-o data s-a facut ecranul negru dupa mi-a aparut pagina de start a tv-ului. Am scos recieverul din priza, l-am bagat din nou dar fara rezultat. Cand aprind tv-ul apare doar ecranul de start al tv-ului, cablul hdmi e conectat, in spate de la antenta la fel. Speram sa isi revina de la sine pana azi dar nu s-a intamplat nimic. Cand il bag in priza apare lumina verde pentru cateva secunde dupa incepe sa se tot stinga si aprinda lumina aia verde, atat face. Daca a intampinat cineva problema asta va rog sa ma ajutati. Daca nu o sa sun la Orange. 

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Da, trebuie sunat la 300 sau 0374300300 din orice rețea și apoi formezi 1-3-2, pentru ramura asistență. Le spui ce problemă are receptorul și vor trimite echipa să-l schimbe sau îți vor spune ce să faci, după caz!

Baftă!

Si daca echipamentul este in italia ce se poate face? Parabola cu 4 iesiri la lnb...1 ricevair functioneaza celelalte 2 Nu si apare " nu se receptioneaza semnal de la satelit" dupa convorbirea cu cei de la orange cand le deschid intra direct in menu si nu mai reusesc sa ies...mentionz toate riceveile functioneaza 

Atunci poate fi de la cablu, mufe, etc, dacă receptoarele funcționează. Încearcă să aduci pe cineva priceput în reglat antene, care te poate ajuta.

DanielaH
Moderator

@andreisaava, s-a rezolvat situația?