anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

predare echipament tv fibra

romeo56
Începător

cum se poate soluționa problema predării echipamentului tv prin fibra deoarece am fost sa-l predau dar nu corespunde seria din pricina ca a fost schimbat de 4 ori și s-a transmis date eronate

7 Răspunsuri 7

Pololică
#StarMember

Salut!

In MyOrange poti vedea seriile la aparatura detinuta?

FLo1
#StarMember

@romeo56: De obicei orice predare / primire de echimament vine cu un proces verbal (buletin) în care se specifică echipamentul preluat / sau cel nou instalat. Încearcă să regăsești acele documente prin care ți-au fost preluate echipamentele anterioare și prin care poți dovedi că ultimul echipament este cel actual. 

am cerut asa ceva dar nu mi s-a dat deoarece mi s-a spus ca este doar o înlocuire a vechiului aparat cu unul nou s.a.m.d. ... a fost înlocuit de 4 ori în 3 zile !!!

Atunci nu prea poți dovedi că a fost preluat ”oficial”, la fel cum nu se poate demonstra că a fost predat un echipament oficial. În lipsa unor astfel de documente, eu personal nu găsesc trasabilitate în privința operațiilor (intervențiilor) efectuate. Astfel de documente ar fi trebuit să există / sau să fie solicitate.

magister
Junior entuziast

Salut,

In orange shop exista procese verbale pregatite pentru astfel de situatii care pot inlocui procesele verbale automatizate a.i cele completate din sistem cu seria corespunzatoare. Cu siguranta ar putea sa te ajute sa completati un formular cu noile serii la dispozitive, iar, mai departe... sa se descurce cu logistica.

Vio73
#StarMember

Salutare!

În cazul acesta, depui o sesizare scrisă din secțiunea Contact. Dacă ești client Orange Romania, de aici:

https://www.orange.ro/contact/

Iar dacă ești client Orrange Romania Communications, de aici:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Baftă!

DanielaH
Moderator

@romeo56, s-a rezolvat situația cu echipamentele?