anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Provocarea Noua - Fotografia Lunii

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salutare tuturor,

Încurajați de imaginile superbe pe care le vedem des chiar și aici în Comunitate și animați de dorința comună de a ne perfecționa tehnicile, lansăm o provocare lunară care vine bineînțeles cu o recompensă.

De această dată, și la fel în fiecare lună, voi sunteți juriul! Fotografia care primește cele mai multe aprecieri va fi declarată câștigătoare, iar autorul ei va beneficia de un voucher de 15 euro, valabil pentru achiziționarea de accesorii sau obiecte conectate din Magazinul Online Orange.

Pe lângă plăcerea de a admira fotografii reușite, ne dorim ca această inițiativă să fie și o oportunitate de învățare. Așadar, atunci când publicați o imagine, vă rugăm să adăugați și câteva detalii despre realizarea ei:

• tipul de aparat sau telefon folosit
  • setările relevante (ex.: diafragmă, ISO, timp de expunere, mod de fotografiere)
  • eventualele filtre utilizate.

Este important să vă asigurați că fotografiile nu includ persoane surprinse frontal și nici elemente care pot dezvălui identitatea cuiva (ex.: numere de înmatriculare).

În caz de egalitate la numărul de aprecieri, voucherul va fi oferit persoanei care a publicat prima fotografie.

Tema lunii: Alb

Pentru luna aceasta ne dorim să descoperim cadre cât mai sugestive, inspirate de atmosfera lunii ianuarie, care a venit cu zăpada ei generoasă și lumina rece, specifică anotimpului de iarnă. Fie că sunteți la căldură, fie că vă dați cu sania, fie că țineți o cană de ceai în mână, lăsați-vă imaginația să zboare și surprindeți farmecul detaliilor în toate nuanțele de alb! 

Provocarea cu subiectul Alb începe astăzi, 16 ianuarie și va încheia pe 15 februarie.

Pentru inspirație și pentru a vă perfecționa stilul, vă invităm să explorați câteva materiale anterioare din Comunitate:

Așteptăm cu mare drag să descoperim fotografiile voastre!

Fiți creativi, autentici și… inspirați! 📷

t-gbmp-global-brand-digital-michaela-content-files-from-paul-march-2020-orange-energy-photo-bank-home-energy-gettyimages-1047099214.jpg

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂
13 Răspunsuri 13

Radutuby
Cunoscător certificat

8368.jpg

8371.jpg

7435.jpg

Fotografie făcută cu Samsung S25 Ultra totul pe mod automat.

O intrbare: setarea de Ultra HDR este specifica seriei Ultra sau este disponibila pentru toate S-urile?

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Radutuby
Cunoscător certificat

Dacă nu mă înșel doar seria S24 si S25 are această capabilitate. 

Si eu am pe S25, @Pololică. Este automat din software nu este ceva ce pot eu seta. Se activeaza automat in conditii de luminozitate puternica.

alterego
Cunoscător

La fereastra casei mele iarnaLa fereastra casei mele iarna

Ghiciți ce reprezintă imaginea? E făcută de la fereastra casei mele cu un aparat foto Canon PowerShot SX50 HS cu setări automate.

Frumos view! Să fie Vârful Coștila?

Voiam să fotografiez Crucea Eroilor de pe Caraiman dar s-a băgat releul în față și mi-a obturat perspectiva... plus că nici vremea nu mă ajută.

Sa intreb de Costila sau mai lasam si pe altii inainte?

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Iarna, când privesc cerulIarna, când privesc cerul

Și când mă uit în sus văd aceasta.

Vio73
#StarMember

Salutere!

Poză cu un peisaj de iarnă făcut cu Xiaomi 13 T pro.

Vio73_1-1768575186509.jpeg

Mulțumesc!

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

20260113_074727(1).jpgUn fel de nature street art, în stația de tramvai. 😉

Făcută cu Samsung S25+, mod automat, dar cu următoarele detalii: 10MP, ISO 400, 152 mm, F2.4, 1/33 s.

Weekend frumos!

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂

Unicat.Stație cu vibe.🙂

MihaiC99
Campion

Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi f/1.65 1/365s ISO50 6.19mm (Lungime focalä echivalentá 23mm) Fara blit.

IMG-20260116-WA0007.jpg