anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Concursul aniversar probe

Alexandru13
Explorator

 

Salutare tuturor,

Aș dori să discutam puțin despre concursul curent (aniversarea) din comunitatea Orange. Observ că membrii Star au un avantaj semnificativ datorită punctelor acumulate și numărului mare de soluții acceptate. Deși nou-veniții pot obține puncte prin like-uri, log in și comentarii, este mult mai dificil pentru ei să ofere răspunsuri considerate soluții, din cauza lipsei de experiență, pentru a trece de proba de rezistență. Consider că acest lucru limitează șansele celor noi de a câștiga și, în cele din urmă, de a se simți încurajați să participe activ în comunitate. Poate ar fi util să găsim modalități de a echilibra șansele de câștig, astfel încât să încurajăm și să recompensăm contribuțiile tuturor membrilor, indiferent de vechime.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și aștept cu interes opiniile și sugestiile voastre.

100 Răspunsuri 100

MCostel
Cunoscător

Bravo, sunt de aceeași părere cu tine concursul fiind făcut mai mult pentru membri star.👍

De asemenea nu sunt de acord nici cu intervenția moderatorilor  pe perioada concursului atribuind soluții anumitor membri

Soluțiile trebuie acordate pe perioada concursului de către cei care au deschis topicul.

Consider că regulile concursului au fost încălcate.

De asemenea nu am văzut o lista cu participanții calificati la fiecare probă în nici un concurs.

De unde știm cine sa calificat și a intrat în tragerea la sorți?

Tocmai de aceea m-am gândit sa aduc în discuție acestă situație. 

Din moment ce tu esti in top solutii, nu stiu de ce tocmai tu te plangi. Asta dovedeste ca oricine, nu doar starmembers, poate fi printre cei care solutioneaza situatiile prezentate aici. Trebuie doar sa fi prezent aici si sa incerci sa ajuti, din propria experienta. Si noi suntem clienti ca si voi, tot din experientele noastre sau ale altora ne dam cu parerea.

Stiu ca va deranjeaza ca nu mai merge cu "partikip", la care sa dea toti prietenii like, dar daca vreti un premiu mai consistent, trebuie implicare. Nici eu nu am timp sa intervin mereu. Felicitari celor care sunt mai implicati si mai rapizi!

Da, initiatorii trebuie sa aleaga solutia cea mai buna, dar ce te faci cand unii lanseaza tema, se dau raspunsuri, dar cel interesat nu mai apare sa spuna daca si cum s-a rezolvat? Chiar sunt intrebati, dupa niste zile, daca le-a fost de folos vreun sfat.

Cand ati intrat in acest concurs, cred ca ati citit si conditiile: "Proba de maraton – iar dacă ați trecut cu bine linia de sosire la ambele probe de mai sus și în plus veți avea pe toată durata desfășurării concursului cel puțin 42 de autentificări în Comunitate + 42 de comentarii + 42 de aprecieri, puteți fi declarat campion. “Medalia de aur” este un smartphone Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Onyx Black  și poate fi câștigată prin tragerea la sorți a tuturor participanților eligibili."

Trebuia sa va dati seama de la inceput daca puteti indeplini aceste conditii sau nu. Daca sunteti doar concursomani de meserie, care cred ca un simplu "partikip" e suficient (dovada avalansa de inscrieri), atunci ati gresit locul.

Un concurs trebuie sa fie corect și transparent (egalitatea de șanse trebuie sa primeze).

Faptul că mă calific pentru concurs demonstrează că sunt obiectiv.

Intervențiile factorului de putere trebuie sa fie minime pe perioada concursului.

"Da, initiatorii trebuie sa aleaga solutia cea mai buna, dar ce te faci cand unii lanseaza tema, se dau raspunsuri, dar cel interesat nu mai apare sa spuna daca si cum s-a rezolvat? Chiar sunt intrebati, dupa niste zile, daca le-a fost de folos vreun sfat."

Simplu se amână atribuirea soluției pe timpul concursului.

Peste subiectul ala vin multe altele. Nu se poate astepta atat! Subiectele trebuie sa aiba solutie in cateva zile. Daca un initiator apare intre timp, poate schimba verdictul si sa aleaga alta solutie.

De ce nu se poate aștepta?

Sunt topicuri in comunitate care nu au răspuns de ani de zile.

@delfinas Mersi de sfat. 

Spui cu alte cuvinte în încheiere sa ma dau la o parte dacă simt ca nu am șanse. De ce nu am șanse când ele ar trebui să fie egale. 

De ce nu este scris în condițiile concursului ca începătorii sa nu se bage, ca oricum nu au șanse? 

De unde ai dedus tu asta??? Incepator in ce? Esti client Orange, te-ai lovit de niste probleme si le-ai rezolvat? Spune-le si altora cum! Tu cum ai vrea sa fie regulamentul ca sa te avantajeze, sa fie doar pe baza de inscriere si atat?

Am dedus din ce ai zis tu. 

Am cerut eu tratament preferențial? De ce arunci cu vorbe? 

Întrebarea mea este adresată tuturor nu doar anumitor membri. 

Mulțumesc. 

Daca ai deschis acest topic, trebuie sa vii si cu solutii. Deci, cum ai vrea sa fie acest concurs?

Eu am zis ca cei care sunt concursomani de meserie, obisnuiti doar cu "partikip", sa stea deoparte, daca crede ca cerintele concursului il incomodeaza.

Eu nu sunt de acord cu tine.

Vad la fiecare concurs că se califica maxim 20 de membri.

Ce fac?

Mai cobor standardele pentru a avea mai mulți membri calificați.

La un concurs aniversar ar trebui sa se califice cat mai multi membri.

Ori suntem o comunitate solidară ori suntem un grup de elita recompensați.

In comunitate intervenim și ajutam de plăcere nu pentru că suntem condiționati.

PS

Sugestiile mele au fost prezentate în postări.

Pai dacă aveam soluția/ răspunsul, mai aveam nevoie de opinii extra? 

Ai o părere,  o soluție,  sunt mai mult decât deschis sa discutam despre ea. 

Ma repet,  nu am targhetat membrii Star, doar mi-am exprimat îngrijorarea cu privire la parcursul concursului. 

Si daca am soluția,  îmi marchez răspunsul meu ca soluție? 

Mulțumesc. 

teacher_
#StarMember

Buna ziua, 

Ca Star membru ce mă găsesc, nu mă consider avantajat de nimeni la acest concurs. Și sunt convins că nici colegii mei nu sunt și nici nu vor fi. Nu cred că e cazul sa intrăm in polemica, deoarece știu ce vorbesc. 😁 Mult succes oricum tuturor.