anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Concurs! Topicul lunii – un sezon nou, cu noi idei

GeorgianaD
Moderator

Curiozitatea ta poate să fie recompensată!

Cu alte cuvinte, mergem mai departe cu topicul lunii și începem cel de-al doilea sezon prin care lunar premiem cu un voucher în valoare de 100 euro autorul topicului cu cel mai mare impact în Comunitatea Orange din luna respectivă.

 

Dacă ți-am stârnit interesul, te invităm să împărtășești cu noi idei și sfaturi!

 

Iată ce au zis doi dintre câștigătorii din primul sezon:

Dacă inițial a fost o curiozitate personală, mă bucur că s-a transformat într-o provocare utilă tuturor celor implicați.” – FLo1

Mi-am propus să vă aduc o noutate în fiecare luna și îi încurajez și pe restul să o facă. “ – RafaHelper

Pentru mai multe detalii, te rugam să consulți regulamentul de aici. Campania se desfășoară în perioada 1 aprilie 2024 – 30 septembrie 2024.

Te asteptam in #Comunitate cu noutăți și informații interesante! 

topicul lunii.PNG

 

21 Răspunsuri 21

Pololică
#StarMember

Chiar sunt curios ce subiecte vor fi dezbatute.

And04
Senior

Super! Multumim!

MCostel
Explorator

Un concurs interesant pentru cei interesați.

ramscher
Explorator

Foarte interesant! 

Încerc să deschid eu un topic, punând o întrebare: 

Cum pot să realizez fotografii cu telefonul Galaxy A34 5g astfel încât să nu blureze fundalul, ci să am claritate și în adâncime?

Mulțumesc! Succes tuturor! 

@ramscher, interesant subiectul propus de tine. Te rugăm să deschizi un topic nou și în acest fel vei fi eligibil și pentru concurs. Baftă!

Mulțumesc mult pentru apreciere! Eu am intrat în comunitate pentru ca chiar nu mă pricep și încerc să aflu câte ceva, să învăț, să descopăr un răspuns la o problemă ce mă sâcâie. Vă dați seama că la vârsta mea, peste 82 de ani, e mai greu să țin pasul cu inovațiile tehnice.

Multă baftă! 

Cred ca e răsuflata expresia cu "vârstă e o cifră"..., dar cu toții învățăm din mers, indiferent cât de pricepuți suntem. 

Vio73
#StarMember

Foarte fain! Mulțumim foarte mult!

ramscher
Explorator

Bună dimineața! 

Telefonul Huawei P40 lite nu are aplicațiile Google. Cum se poate proceda ca agenda numerelor telefonice, contactele, din contul Google să se sincronizeze automat pe telefonul Huawei?

Mulțumesc!

Varianta cea mai simpla ar fi exportul agendei din Gmail si import in telefonul Huawei.

https://consumer.huawei.com/ph/community/details/Import-Google-Contacts-to-your-Huawei-phone/topicId...

 

Buna ,,Pololica". La ultimul pas din procedura, cu faza de sincronizare agenda, pentru ca ,,ramscher" dorea defapt solutie pentru sincronizare automata agenda: - acest pas permite sincronizarea ulterioara a oricarui nou numar adaugat in agenda? Daca da, atunci solutia e destul de comoda si e misto. Eu nu folosesc personal un device Huawei dar am fost nevoit in a ajuta unii clienti cu una cu alta pe aceste device-uri.

 ,,8.) After transferring, all the contacts will be shown as stored in Phone. If you want it to be synchronized to HUAWE ID, log in Huawei ID then

Go to Settings> Account > Cloud > Merge contacts on this device with Cloud."

Multumim de asemenea pentru interventie si iti doresc o saptamana frumoasa pe placul tau, ,,Pololica". 

Cand am trecut de la IPhone la Huawei (fara servicii google) am facut export de date (fisier csv) si importat in agenda Huawei (cu sincronizarea in cloud).

Ce am recomandat ar fi pasii de urmat in cazul se folosesc serviciile online (practic, pe romaneste un "copy-paste" dintr-un cont in altul).

Sunt utilizator de Huawei Nova 8i (fara servicii Google) si, uneori, sunt mai lenes si caut solutiile care nu sunt prea solicitante. In principiu, sunt mai multe solutii, depinde de fiecare cum reuseste sa se descurce ("cel mai scurt drum este cel pe care il cunosti").

Buna ,,ramscher". Daca doresti poti sa incerci metoda celor de la SyncGene. 

Iti las un link oficial unde ai absolut toti pasii, cu descriere si imagini ca exemplu pentru fiecare operatiune.

How to Sync Google Contacts with Huawei (syncgene.com)

Sursa: SyncGene

Mulțumesc@Luci_TLM & Pololică pentru răspunsurile ample și documentate. Când am instalat telefonul Huawei, am transferat ageda prin clonare. Totul a fost în regula la vremea aceea. Dar, mă interesează dacă între timp a apărut ceva în legătură cu sincronizarea automată cu contactele din contul Google/gmail. În familie avem telefoane cu aplicații Google și folosim aceeași agendă telefonică. Cum introduc sau scot un contact sau modific ceva în agenda unui telefon, se sincronizează automat în telefoanele cu google, mai puțin în cel Huawei. Sunt nevoit să fac modificările manual. Nici invers nu merge, adică dacă modific în agenda din Huawei, nu se sincronizează în telefoanele Samsung, de ex.

OK! Multumesc, din nou! Voi mai vedea! Cele bune!