la 16-07-2026 09:58 AM
Salut tuturor iubitorilor de fotografie! 📸
Arta urbană este peste tot în jurul nostru: pe ziduri, pasaje, clădiri sau spații abandonate transformate în adevărate galerii în aer liber. În această ediție a concursului nostru vă invităm să surprindeți în fotografiile voastre cele mai interesante, creative și spectaculoase graffiti pe care le descoperiți.
Fie că explorați orașe noi în vacanță sau vă plimbați pe străzile pe care le cunoașteți deja, graffiti-ul este un limbaj universal al culorii și creativității. Poate fi vorba despre un desen impresionant, o explozie de culori, un personaj original, o lucrare creativă sau un mesaj care v-a făcut să zâmbiți ori să reflectați, vrem să descoperim prin ochii voștri frumusețea și originalitatea spațiului urban. Sunt binevenite și creațiile cu cretă ale micilor artiști, nu sunt graffiti în sensul clasic, dar fac parte din farmecul artei stradale. 😊
Ca și până acum, voi veți fi juriul. Fotografia care va aduna cele mai multe like-uri va fi desemnată câștigătoare, iar autorul ei va primi un voucher în valoare de 15 euro, valabil pentru achiziționarea de accesorii sau gadgeturi din magazinul online Orange.
În cazul unei egalități, premiul va merge către concurentul care a publicat primul fotografia.
Vă rugăm să menționați:
Important: Ne dorim să punem accentul pe creativitate, expresie artistică și mesaje pozitive sau interesante. Sunt acceptate doar fotografii care surprind creații cu caracter artistic. Nu vor fi luate în considerare imagini care conțin mesaje sau simboluri controversate, ofensatoare, discriminatorii ori care pot genera dezbateri sensibile în Comunitate.
Așteptăm pozele voastre până în data de 15 august 2026.
Multă inspirație și spor la fotografiat!
P.S. Ca juriu, vă rugăm să acordați like-uri în mod responsabil și corect. Mulțumim! 😉
la 16-07-2026 11:10 AM
Parca am un mic regret ca nu am ajuns in Belgrad anul trecut...
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor