anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🏆 Campionatul Tech incepe! Editia „mondiala” a Comunitatii Orange

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

La mulți ani, Comunitatea Orange!

Suntem de 7 ani împreună! Da! Astăzi sărbătorim 7 ani de Comunitatea Orange și fluierăm startul unui adevărat campionat, inspirat din atmosfera marilor turnee, unde folosim spiritul jocului pentru a aduce în prim-plan experiențele tech din viața de zi cu zi.  

Așadar, bine ați venit la Campionatul Tech - ediția „mondială”!

Intrăm pe teren cu experiențe reale, soluții utile și mult tech aplicat în viața de zi cu zi:

• aici mingea sunt ideile voastre inspirate din experiențe reale
  • avem suporteri și colegi de echipă
  • fiecare răspuns bun e un gol pentru comunitate
  • toți participanții câștigă un badge de profil de colecție
  • iar la final, ca în marile turnee, premiile merg către performerii individuali 🏆

Avem două reprize pline, provocări pentru fiecare stil de joc și… multe ocazii să vă faceți remarcați în Comunitate. 😉

Cum se joacă?

E simplu:

• răspundeți la provocări cu experiențele voastre reale
  • împărtășiți tips & tricks utile pentru ceilalți membri
  • intrați în cursa pentru premii

Și, ca orice meci memorabil, avem reprize, pauză, prelungiri și penalty.

Partea frumoasă din Comunitate? Poți intra în joc oricând: poți recupera, poți juca selectiv sau poți merge all-in pentru marele premiu!

Desigur, participanții trebuie să folosească sintagma #7ani într-un comentariu la această postare pentru a ne oferi acordul de a participa la această competiție.

🗓 Perioada concursului

06 iunie – 30 iunie 2026

Aveți timp să vă construiți jocul și tactica, să reveniți cu idei și să contribuiți cât mai valoros.

🎁 De ce merită să intrați în joc?

• Vă faceți vocea auzită în comunitate
  • Ajutați alți utilizatori cu experiențe reale
  • Contribuiți la un spațiu tech mai util pentru toți
  • Aveți șansa de a câștiga premii valoroase, inclusiv marele premiu: un Samsung S26.

Mai multe detalii și regulamentul concursului găsiți aici.

📢 Înainte de fluierul de start

Nu uitați:

răspunsurile autentice contează cel mai mult

exemplele concrete fac diferența

comunitatea crește cu fiecare contribuție

AndreeaAC_0-1780733444172.png

🏁 Fluier de start!

Prima repriză:

Provocarea 1 -  Ce platformă de streaming folosiți cel mai des și de ce? 

Provocarea 2 -  Cum vă ajută 4G / 5G în viața reală?

Provocarea 3 - Cum vă organizați backup-ul ca să nu pierdeți date importante?

Pauză de vestiar:

Intrebare bonus - Ce verificați înainte de a schimba bateria sau încărcătorul unui dispozitiv?

Repriza a doua:

Provocarea 4 - Ce faceți dacă ați apăsat pe un link suspect de pe telefon?

Provocarea 5 - Cum vă pregătiți telefonul pentru o calatorie în afara țării?

Mingea este acum la voi!

Abia așteptăm să vedem cum jucați acest meci tech! Bineînțeles, cu ocazia aniversării a 7 ani de Comunitate. 🎉

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂
182 Răspunsuri 182

Ovidiu15
Junior

Netflix, cel mai bogat conținut.

DanyDany
Junior

Cei #7 ani ,,de acasă ‘’ s-au împlinit. Acum trecem la nivelul următor.La mulți ani!

luckmark
Junior

Hbo Max chiar dacă are mai puține filme și seriale decât netflix sunt mai bune .

Talpau_Stefan
Începător

La multi ani! și să o țineți tot așa și de aici mai departe ❤️

Zicufiredog
Junior

Bună ziua! Eu folosesc cel mai des Netflix deoarece am multe opțiuni de filme și seriale.

RazvanV280
Junior

La mulți ani Comunitatea Orange!!🎉 #7ani, a fost un drum lung dar am ajuns și aici.

Așa că ÎNAINTE ȘI MAI DEPARTE!!!

Araminta
Începător

Netflix, Prime Video

Ionela25
Începător

La mulți ani celor 7 ani fericiți 

Zoli1
Începător

Folosesc netflix de obicei, este cel mai popular. Desi eate putin mai scump ca si celelate platforme are continut foarte bun

igpetrovai
Începător

Disney pentru ca se uita fetița mea la chestii interesante pentru ea. Și mă uit si eu ca să ne bucurăm împreună!

MosGerila
Junior entuziast

Ho hop hop hop. La multi ani! Și "la mulțean" Haideți cu critici că lucrurile bune le cunoaștem.

Corches29
Începător

La mulți ani comunitate!

Robertoo
Junior

#7ani
Folosesc cel mai des YouTube deoarece găsesc rapid informații utile, știri, muzică și videoclipuri despre subiectele care mă interesează. Îmi place că pot urmări conținut gratuit și că există o varietate foarte mare de materiale pentru toate gusturile

aliteo_27
Începător

Netflix pt diversitate

Robertoo
Junior

#7ani
Folosesc cel mai des comunitatea Orange atunci când am nevoie de informații și soluții utile despre serviciile Orange. Apreciez faptul că membrii comunității sunt dispuși să ajute și că răspunsurile vin din experiențe reale.
Cred că expresiile „te rog” și „mulțumesc” fac diferența într-o comunitate unită și prietenoasă. Un simplu „te rog” atunci când ceri ajutor și un sincer „mulțumesc” după ce primești o soluție arată respect față de ceilalți membri.
Mulțumesc Comunității Orange pentru cei 7 ani în care a creat un loc unde utilizatorii se pot ajuta reciproc și pot împărtăși experiențe utile! 🎉