la 06-06-2026 11:16 AM - editat ultima oară la 19-06-2026 09:28 AM de DanielaH
La mulți ani, Comunitatea Orange!
Suntem de 7 ani împreună! Da! Astăzi sărbătorim 7 ani de Comunitatea Orange și fluierăm startul unui adevărat campionat, inspirat din atmosfera marilor turnee, unde folosim spiritul jocului pentru a aduce în prim-plan experiențele tech din viața de zi cu zi.
Așadar, bine ați venit la Campionatul Tech - ediția „mondială”!
Intrăm pe teren cu experiențe reale, soluții utile și mult tech aplicat în viața de zi cu zi:
Avem două reprize pline, provocări pentru fiecare stil de joc și… multe ocazii să vă faceți remarcați în Comunitate. 😉
⚽ Cum se joacă?
E simplu:
Și, ca orice meci memorabil, avem reprize, pauză, prelungiri și penalty.
Partea frumoasă din Comunitate? Poți intra în joc oricând: poți recupera, poți juca selectiv sau poți merge all-in pentru marele premiu!
Desigur, participanții trebuie să folosească sintagma #7ani într-un comentariu la această postare pentru a ne oferi acordul de a participa la această competiție.
🗓️ Perioada concursului
06 iunie – 30 iunie 2026
Aveți timp să vă construiți jocul și tactica, să reveniți cu idei și să contribuiți cât mai valoros.
🎁 De ce merită să intrați în joc?
Mai multe detalii și regulamentul concursului găsiți aici.
📢 Înainte de fluierul de start
Nu uitați:
✅ răspunsurile autentice contează cel mai mult
✅ exemplele concrete fac diferența
✅ comunitatea crește cu fiecare contribuție
🏁 Fluier de start!
Prima repriză:
Provocarea 1 - Ce platformă de streaming folosiți cel mai des și de ce?
Provocarea 2 - Cum vă ajută 4G / 5G în viața reală?
Provocarea 3 - Cum vă organizați backup-ul ca să nu pierdeți date importante?
Pauză de vestiar:
Intrebare bonus - Ce verificați înainte de a schimba bateria sau încărcătorul unui dispozitiv?
Repriza a doua:
Provocarea 4 - Ce faceți dacă ați apăsat pe un link suspect de pe telefon?
Provocarea 5 - Cum vă pregătiți telefonul pentru o calatorie în afara țării?
Mingea este acum la voi! ⚽
Abia așteptăm să vedem cum jucați acest meci tech! Bineînțeles, cu ocazia aniversării a 7 ani de Comunitate. 🎉
la 10-06-2026 09:06 AM
La mulți ani! #7ani de Comunitatea Orange.
la 10-06-2026 09:16 AM
Netflix — apreciat pentru varietatea mare de seriale și filme originale.
la 10-06-2026 09:25 AM
Sunt client orange (dialog !) din 1996 , am început pe cartela pre-paid era tariful în unități 🙈. Tarife 1u/min în rețea ; 2u/min în alte rețele … tarif la minut … și să nu uităm de vorbitul gratis la 3 secunde 🤣
la 10-06-2026 09:38 AM
La mulți ani, ORANGE!
Folosesc NETFLIX, deoarece au filme de calitate, diverse subiecte + afișajul este fluid, funcțiile platformei sunt mai lejere. 🙂 #7ani
la 10-06-2026 09:41 AM
Incepator. nu prea stiu ce trebuie facut. dar incerc.
la 10-06-2026 11:15 AM
Netflix HBO DISCOVERY VOYO
la 10-06-2026 11:17 AM
La multi ani #7 ani de comunitatea ORANGE 🧡🧡🧡
la 10-06-2026 11:37 AM
La multi ani! #7ani de Comunitatea Orange.Multumesc
la 10-06-2026 03:45 PM
#7ani
Platforma de streaming pe care o folosesc cel mai des este HBO Max, deoarece o am inclusă în abonamentul Orange, gratuit pentru 24 de luni. Îmi place pentru filmele și serialele de calitate, dar și pentru faptul că pot urmări conținutul preferat oricând și de pe orice dispozitiv.
Sunt client Orange de peste 21 de ani, iar de-a lungul timpului am apreciat ofertele și beneficiile care au venit odată cu abonamentul meu. Accesul la HBO Max este unul dintre avantajele de care mă bucur cel mai mult în prezent.
La mulți ani, Comunitatea Orange! Mulți ani înainte și cât mai multe experiențe tech interesante pentru toți membrii! 🎉
la 10-06-2026 09:38 PM
La mulți ani, Orange! 🤑
#7ani
#7ani
la 10-06-2026 10:59 PM
La mulți ani, Comunitatea Orange.
#7ani
la 10-06-2026 11:02 PM
la multi #7ani! comunitate orange!
la 11-06-2026 07:25 AM
Am format o familie si am integrat Orange in familia nostra de aproape 13 ani. Mulțumim Orange si LA MULTI ANI COMUNITATII ORANGE !!! 👍
la 11-06-2026 08:07 AM
Platforma de streaming pe care o folosesc cel mai des este Netflix, urmata foare aproape de YouTube.
Net-ul in viata noastra de zi cu zi este foare important. Incepand de la mentinerea relatiei cu familia prin diverse retele de comunicare, pana la urmarirea diverselor filme/pocasturi si nu in ultimul rand utilizarea lui in accesarea retelelor de socializare. Fara net viata ar fi trista!!!
la 11-06-2026 08:10 AM
Game on!
La multi ani, Comunitatea Orange! #7ani
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor