anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

🏆 Campionatul Tech incepe! Editia „mondiala” a Comunitatii Orange

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

La mulți ani, Comunitatea Orange!

Suntem de 7 ani împreună! Da! Astăzi sărbătorim 7 ani de Comunitatea Orange și fluierăm startul unui adevărat campionat, inspirat din atmosfera marilor turnee, unde folosim spiritul jocului pentru a aduce în prim-plan experiențele tech din viața de zi cu zi.  

Așadar, bine ați venit la Campionatul Tech - ediția „mondială”!

Intrăm pe teren cu experiențe reale, soluții utile și mult tech aplicat în viața de zi cu zi:

• aici mingea sunt ideile voastre inspirate din experiențe reale
  • avem suporteri și colegi de echipă
  • fiecare răspuns bun e un gol pentru comunitate
  • toți participanții câștigă un badge de profil de colecție
  • iar la final, ca în marile turnee, premiile merg către performerii individuali 🏆

Avem două reprize pline, provocări pentru fiecare stil de joc și… multe ocazii să vă faceți remarcați în Comunitate. 😉

Cum se joacă?

E simplu:

• răspundeți la provocări cu experiențele voastre reale
  • împărtășiți tips & tricks utile pentru ceilalți membri
  • intrați în cursa pentru premii

Și, ca orice meci memorabil, avem reprize, pauză, prelungiri și penalty.

Partea frumoasă din Comunitate? Poți intra în joc oricând: poți recupera, poți juca selectiv sau poți merge all-in pentru marele premiu!

Desigur, participanții trebuie să folosească sintagma #7ani într-un comentariu la această postare pentru a ne oferi acordul de a participa la această competiție.

🗓 Perioada concursului

06 iunie – 30 iunie 2026

Aveți timp să vă construiți jocul și tactica, să reveniți cu idei și să contribuiți cât mai valoros.

🎁 De ce merită să intrați în joc?

• Vă faceți vocea auzită în comunitate
  • Ajutați alți utilizatori cu experiențe reale
  • Contribuiți la un spațiu tech mai util pentru toți
  • Aveți șansa de a câștiga premii valoroase, inclusiv marele premiu: un Samsung S26.

Mai multe detalii și regulamentul concursului găsiți aici.

📢 Înainte de fluierul de start

Nu uitați:

răspunsurile autentice contează cel mai mult

exemplele concrete fac diferența

comunitatea crește cu fiecare contribuție

AndreeaAC_0-1780733444172.png

🏁 Fluier de start!

Prima repriză:

Provocarea 1 -  Ce platformă de streaming folosiți cel mai des și de ce? 

Provocarea 2 -  Cum vă ajută 4G / 5G în viața reală?

Provocarea 3 - Cum vă organizați backup-ul ca să nu pierdeți date importante?

Pauză de vestiar:

Intrebare bonus - Ce verificați înainte de a schimba bateria sau încărcătorul unui dispozitiv?

Repriza a doua:

Provocarea 4 - Ce faceți dacă ați apăsat pe un link suspect de pe telefon?

Provocarea 5 - Cum vă pregătiți telefonul pentru o calatorie în afara țării?

Mingea este acum la voi!

Abia așteptăm să vedem cum jucați acest meci tech! Bineînțeles, cu ocazia aniversării a 7 ani de Comunitate. 🎉

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂
182 Răspunsuri 182

DraghiciDavid
Junior

La mulți ani! #7ani de Comunitatea Orange.

Bibi_2007
Începător

Netflix — apreciat pentru varietatea mare de seriale și filme originale.

FlorinSirbu75
Junior

Sunt client orange (dialog !) din 1996 , am început pe cartela pre-paid era tariful în unități 🙈. Tarife 1u/min în rețea ; 2u/min în alte rețele … tarif la minut … și să nu uităm de vorbitul gratis la 3 secunde 🤣

DidasAndrei
Junior

La mulți ani, ORANGE! 

Folosesc NETFLIX, deoarece au filme de calitate, diverse subiecte + afișajul este fluid, funcțiile platformei sunt mai lejere. 🙂   #7ani 

AURELIAdragoi
Începător

Incepator. nu prea stiu ce trebuie facut. dar incerc.

Tytynel1972
Începător

Netflix HBO DISCOVERY VOYO

Tytynel1972
Începător

La multi ani #7 ani de comunitatea ORANGE 🧡🧡🧡

Vanya
Junior entuziast

La multi ani! #7ani de Comunitatea Orange.Multumesc

astra19
Junior entuziast

#7ani

Platforma de streaming pe care o folosesc cel mai des este HBO Max, deoarece o am inclusă în abonamentul Orange, gratuit pentru 24 de luni. Îmi place pentru filmele și serialele de calitate, dar și pentru faptul că pot urmări conținutul preferat oricând și de pe orice dispozitiv.

Sunt client Orange de peste 21 de ani, iar de-a lungul timpului am apreciat ofertele și beneficiile care au venit odată cu abonamentul meu. Accesul la HBO Max este unul dintre avantajele de care mă bucur cel mai mult în prezent.

La mulți ani, Comunitatea Orange! Mulți ani înainte și cât mai multe experiențe tech interesante pentru toți membrii! 🎉

Marcel89
Junior

La mulți ani, Orange! 🤑 

#7ani

#7ani

Razvan
#StarMember

La mulți ani, Comunitatea Orange.
#7ani

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

tru_e_fan
Junior

la multi #7ani! comunitate orange!

Ovidiu84
Începător

Am format o familie si am integrat Orange in familia nostra de aproape 13 ani. Mulțumim Orange si LA MULTI ANI COMUNITATII ORANGE !!! 👍

anca_8
Începător

Platforma de streaming pe care o folosesc cel mai des este Netflix, urmata foare aproape de YouTube.

Net-ul in viata noastra de zi cu zi este foare important. Incepand de la mentinerea relatiei cu familia prin diverse retele de comunicare, pana la urmarirea diverselor filme/pocasturi si nu in ultimul rand utilizarea lui in accesarea retelelor de socializare. Fara net viata ar fi trista!!!

Highduc
Junior

Game on! 

La multi ani, Comunitatea Orange! #7ani