anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Provocarea 2 - Fotografie de Iarnă

MoșCrăciun
Moderator

Ho, ho, ho!

Dragii mei prieteni, aici iarna și-a așternut magia peste tot, iar eu mai am o misiune specială pentru voi, cei care mă ajutați mereu să aduc bucurie. De data aceasta, vreau să vă provoc să surprindeți frumusețea iernii prin lentila camerei foto.

Am auzit că sunteți pricepuți la făcut poze și că aveți smartphone-uri și camere de care spiridușii mei ar fi tare curioși să afle. Așa că vă invit să ne arătați cum vă ajută tehnologia să obțineți cele mai bune fotografii pentru a surprinde magia iernii. Tot ce trebuie să faceți este:

• să faceți o fotografie a unei scene de iarnă (care să nu conțină persoane) folosind smartphone-ul sau aparatul foto
  • să încărcați fotografia în Comunitate pe acest topic
  • să ne împărtășiți câteva secrete despre cum ați realizat fotografia – ce tehnologie ați folosit (ce model de smartphone sau camera aveți), eventual și ce alte setări specifice ați folosit pentru a scoate în evidență farmecul iernii

Aștept cu nerăbdare să văd cu ce poze mă veți încânta. Sunt sigur că îmi vor încălzi inima în nopțile lungi de la Polul Nord.

Ho, ho, ho! Haideți să arătăm împreună cât de frumoasă este iarna și cum tehnologia o poate face să strălucească și mai tare.

MoCrciun_0-1734774815176.png

P.S. detalii despre concurs găsiți aici, iar dacă n-ați apucat încă să acceptați provocarea 1, zic să vă grăbiți.

Dacă doriți să nu mai primiți notificări pe acest topic, aveți aici informațiile necesare.

143 Răspunsuri 143

neagmiron
Junior

Dragă Mos Crăciun, dacă iarna nu mai vine, a trimis doar frigul si nu poți să cobori pe cos ca în sobă arde focul, te putem baga pe geam, La mulți ani la toată lumea și sa nu aveți nevoie de noi! 🥳 poza cu camera de 12MP SAMSUNG!

Tony_1
Junior

Centru Cluj-Napoca! Pentru această fotografie, am folosit un Huawei Nova 5T, care oferă o cameră principală de 48 MP ce captează detalii clare și culori vibrante. Am selectat modul de noapte pentru a surprinde atmosfera de iarnă în condiții de lumină scăzută, iar modul Pro mi-a permis să ajustezi manual expunerea și ISO pentru a păstra claritatea și luminozitatea în peisaj. De asemenea, am folosit efectul bokeh pentru a izola subiectele și a crea un contrast plăcut între fundal și elementele din prim-plan. Daca era si zapada in fotografie ar fi fost memorabila! 😉WhatsApp Image 2024-12-30 at 11.38.26.jpeg

Freshtoxick
Junior

1000023229.jpg

 Am un Motorola Edge 50 Neo de care sunt foarte mulțumit ca midrange. M-am folosit de camera Google modata, unde am aplicat și un filtru Leica. 

kla
Junior

WhatsApp Image 2024-12-30 at 11.34.32.jpeg

Dragă Moșule,

din păcate în București nu avem zăpadă, însă m-am plimbat prin oraș și m-am bucurat de decorațiunile orașului 🤗 Aici este Palatul Marmorosch Blank. Am folosit propriul telefon Iphone 11. Aștept să vină și zăpadaaaaa !!

Didi
Junior

IMG_0208.jpeg

 Din păcate nu așa multă zăpadă pe cat mi aș dorii …

Laurențiu_2
Junior

vlcsnap-2024-11-26-12h51m46s263.jpg

Târgul de Crăciun 2024.

dani_sb2000
Junior

1000001802.png

 motorola edge 50 ultra 

Paneagri
Începător

E gata demult pomul, acum zăpadă, de unde, că n-am nins

floreadanut
Junior

IMG20241226144528.jpg

 iarna pe uliță !!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!

SuperstarDrive1
Junior entuziast

Am folosit un iPhone 11 Pro Max la aceasta scena de poveste din zona Brasovului, setarile sunt pe auto la iPhone, fara modificari ulterioare.

iorovi
Junior
  • O inimă pentru un Moș image.jpg

Paul771
Junior

Nu-i zapada si apa raului inca curge, dar e de iarna 🙂

Facuta pe smartphone-ul meu Galaxy A53, cu un filtru albastrui ca sa-i dea un vibe mai winter-ish.IMG_20241230_135756.jpg

Gdtgdt
Junior

IMG_5125.jpeg

 Moșul din grădina noastră. Așteptăm zăpada!❄️❄️❄️

clau17
Junior entuziast

Fotografia este realizată simplu cu un smartphone Motorola razr.

Dar fără zăpadă!!!

Burt0s-ul
Junior

1000017014.jpg

 Salutari din București 🤗