anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Provocarea 2 - Fotografie de Iarnă

MoșCrăciun
Moderator

Ho, ho, ho!

Dragii mei prieteni, aici iarna și-a așternut magia peste tot, iar eu mai am o misiune specială pentru voi, cei care mă ajutați mereu să aduc bucurie. De data aceasta, vreau să vă provoc să surprindeți frumusețea iernii prin lentila camerei foto.

Am auzit că sunteți pricepuți la făcut poze și că aveți smartphone-uri și camere de care spiridușii mei ar fi tare curioși să afle. Așa că vă invit să ne arătați cum vă ajută tehnologia să obțineți cele mai bune fotografii pentru a surprinde magia iernii. Tot ce trebuie să faceți este:

• să faceți o fotografie a unei scene de iarnă (care să nu conțină persoane) folosind smartphone-ul sau aparatul foto
  • să încărcați fotografia în Comunitate pe acest topic
  • să ne împărtășiți câteva secrete despre cum ați realizat fotografia – ce tehnologie ați folosit (ce model de smartphone sau camera aveți), eventual și ce alte setări specifice ați folosit pentru a scoate în evidență farmecul iernii

Aștept cu nerăbdare să văd cu ce poze mă veți încânta. Sunt sigur că îmi vor încălzi inima în nopțile lungi de la Polul Nord.

Ho, ho, ho! Haideți să arătăm împreună cât de frumoasă este iarna și cum tehnologia o poate face să strălucească și mai tare.

MoCrciun_0-1734774815176.png

P.S. detalii despre concurs găsiți aici, iar dacă n-ați apucat încă să acceptați provocarea 1, zic să vă grăbiți.

Dacă doriți să nu mai primiți notificări pe acest topic, aveți aici informațiile necesare.

143 Răspunsuri 143

janutu
Junior

Am făcut poza cu un smartfone  Asus Zenfone 9.iarna.jpeg

cmadeleinel
Explorator

Fotografia a fost făcută cu un Samsung s20 FE

Nico73
Explorator

Asta e iarna la noi e că o zi de toamnă.Zapada lipsește  .

Georgiana7
Junior

1000000679.jpg

nu e de la mine din sat, e de la munte 🥰 asta e peisajul meu preferat 🫣😂 poza e favuta pe Redmi 14C, nu am folosit nimic doar camera telefonului 🥰🥰

Mircea_5
Junior

IMG_4486.jpeg

Moșul a venit și a lasat cadourile:)) 

CDC
Junior

IMG_8804.jpeg

Primul Crăciun în BC după 3 ani…uitasem de urși și de acele tobe care sună cumva a mini atac de cord la ore aleatorii 🙂 nu a mai fost nevoie de zăpadă pt a resimți Crăciunul, repetat; mi-au lipsit colindătorii care sună insistent la interfon și uși…nu știu dacă vremea ploioasă a fost de vină sau se reduce treptat din tradiție, dar sunt recunoscătoare pt. “Urșii mai puțin timizi” din zona Moldovei.

Viocat
Senior certificat

Xiaomi Note 12 Pro. L-am surprins pe Mosu cu cadouri la brad

Npatran
Junior

1735299976774.jpg

vine zăpada...foto cu Huawei 

ramscher1
Junior entuziast

96fbb471-dd50-4af0-bb58-2de0a0ffe55d-1_all_10313.jpg

 București, în pragul sărbătorilor!

Galaxy A34 5g.

Poly6
Începător

Am făcut fotografia cu S24+

FlorinEscu
Junior

Am fotografiat intrarea în curtea Mănăstirii Horăicioara din județul Neamț.

E în mijlocul pădurii și e un loc foarte liniștit. Dacă ajungi acolo vei avea parte de foarte multă liniște și de focul ce arde în interiorul mănăstirii. Te vei bucura de căldură atât la nivel fizic cât și la nivel psihic.

Am folosit un telefon Xiaomi Redmi 9C

almin67
Junior

Samsung Note 9....................................................                                            

Bobo_shipyard
Junior entuziast

1000007771.jpg

 Iarna pe Dunăre. Brrr ..... ! ce frig .

Samsung A 52 5G................

Brianamaria01
Începător

received_24885361867744194.jpeg

 sincer eram in germania de trei ani a nins atat de frumos