la 20-12-2024 12:00 PM - editat ultima oară la 12-01-2025 01:40 PM de DanielaH
Ho, Ho, Ho!
Dragii mei prieteni, vă scriu direct de la Polul Nord, unde zăpada scârțâie sub ghetuțele spiridușilor, iar renii își fac încălzirea pentru seara magică de Crăciun. Anul acesta însă mă confrunt cu o mică problemă... Atelierul meu de jucării, care știți că a a funcționat perfect până acum, începe să dea semne că nu mai face față cerințelor moderne.
Spiridușii mei lucrează din greu, dar e clar că avem nevoie de ajutor pentru a aduce un strop de tehnologie în lumea noastră magică. Dacă transformăm atelierul într-unul inteligent, sunt sigur că vom putea pregăti cadourile mai repede, mai bine și fără reni și spiriduși obosiți 😊.
Așa că apelez la voi, prietenii mei din Comunitatea Orange, să mă ajutați cu idei creative. Cum ați transforma voi Atelierul Moșului într-un atelier inteligent? Ce gadgeturi, aplicații sau tehnologii de ultimă generație ar putea ajuta spiridușii și pe mine să livrăm cadourile la timp?
Scrieți-mi aici ideile voastre și haideți să facem împreună din acest Crăciun unul de neuitat! Aștept cu nerăbdare să vă citesc propunerile și să vă mulțumesc personal pentru sprijin.
Ho, Ho, Ho, să înceapă magia!
P.S. detalii despre concurs și celelalte provocări găsiți aici
Dacă doriți să nu mai primiți notificări pe acest topic, aveți aici informațiile necesare.
la 01-01-2025 02:30 AM
Salutări din Vatra Dornei dragă Moș Crăciun și un An Nou cu bine
la 03-01-2025 08:51 AM
Salutări călduroase și din atelierul meu! Mulțumesc pentru urări și vă doresc un An Nou plin de bucurii și împliniri!
la 01-01-2025 10:00 PM
Moșule eu nu as înlocui spiridușii și pe Rudolph cu nimeni și nimic,altfel ar dispărea spiritul Crăciunului de altădată! Poate o imprimanta 3D ,o banda inteligenta pentru cadouri și roboți pentru curățenie ți-ar mai ușura munca titanică din perioada Crăciunului.
la 03-01-2025 08:52 AM
Nu, nu, nu-i înlocuim. Spiridușii și Rudolph sunt esențiali pentru magia Crăciunului și pentru tradițiile noastre.
la 02-01-2025 09:52 AM
#IARNA
Moșului a venii de bina o imprimantă 3D și drone de foarte bună calitate. Un An Nou Fericit tuturol
la 02-01-2025 04:21 PM
Pe biroul moșului trebuia o veioză smart cu lupă.. e pe Temu. La mulți ani!
la 02-01-2025 08:02 PM
Dragă moșule
Ai putea să ne trimiți un semnal mai bun?
la 03-01-2025 03:57 PM
un semnal mai bun si oferte pt clienti vechi oferte mai bune
la 03-01-2025 04:14 PM
Salut, Moșule
Atelierul tau nu are nevoie de gadgeturi, trebuie să își păstreze magia și misterul intacte. De aceea, îți recomand, sa iei legătura cu Hermione Grange prietena lui Harry Potter și să împrumuți ceasul-clepsidra, ca să te poți încadra în timpul magic. Apoi ai putea sa te învârtești și de o mătură vrăjită, un Nimbus 2000, că sa poți călători mai ușor, atunci când renii sunt obosiți. Te rog sa te gândești la aceste propuneri. Pa, pa!
la 03-01-2025 04:24 PM
Ho, ho, ho... da, Hermione și Harry Potter sunt printre preferații mei. O clepsidră de la Hermione ar fi cu siguranță utilă, iar un Nimbus 2000 ar face călătoriile mult mai ușoare. Voi lua în considerare propunerile tale. Mulțumesc! Pa, pa!
la 03-01-2025 10:03 PM
Draga Mosule, cred ca ai nevoie de multa tehnologie noua😃,ti-ar trebui internet de inalta calitate (am auzit ca la Orange este foarte bun net-ul 🤔),imprimanta 3D pentru a creea orice , drone pt.expediere (si poate niste mopuri si aspiratoare tot de la Orange pt.curatenie) si o tableta pentru organizarea muncii si expeditiilor.Spor la treaba sa aveti!
la 04-01-2025 01:04 AM
Dragă Moșule! Ți-ar trebui oferta de 2300 mbps de la orange, care vine la pachet cu tv premium, pentru a fi la curent cu lumea! Bineînteles, și un abonament de telefonie, pentru a păstra comunicarea cu ajutoarele tale! Și, bineînteles, un sistem de supraveghere, pentru a te proteja de Mr. Grinch
la 05-01-2025 10:08 AM
Să mă protejez de Grinch? Ingenioasă idee, o voi lua în calcul. Mulțumesc!
la 04-01-2025 03:07 PM
Moșule ai putea cere ajutorul bunicilor sa te ajute, mai ales celor care nu au pe nimeni
În plus iai face și pe ei fericiți și sar simți și utili
la 06-01-2025 07:14 AM
Moșule scrisoarea,renii și sania nu pot fi înlocuiți cu nici un gadget pentru ca și dacă ești copil sau adult tot la astea te gândești și spui Maine seara vine Moșul .
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor