la 20-12-2024 12:00 PM - editat ultima oară la 12-01-2025 01:40 PM de DanielaH
Ho, Ho, Ho!
Dragii mei prieteni, vă scriu direct de la Polul Nord, unde zăpada scârțâie sub ghetuțele spiridușilor, iar renii își fac încălzirea pentru seara magică de Crăciun. Anul acesta însă mă confrunt cu o mică problemă... Atelierul meu de jucării, care știți că a a funcționat perfect până acum, începe să dea semne că nu mai face față cerințelor moderne.
Spiridușii mei lucrează din greu, dar e clar că avem nevoie de ajutor pentru a aduce un strop de tehnologie în lumea noastră magică. Dacă transformăm atelierul într-unul inteligent, sunt sigur că vom putea pregăti cadourile mai repede, mai bine și fără reni și spiriduși obosiți 😊.
Așa că apelez la voi, prietenii mei din Comunitatea Orange, să mă ajutați cu idei creative. Cum ați transforma voi Atelierul Moșului într-un atelier inteligent? Ce gadgeturi, aplicații sau tehnologii de ultimă generație ar putea ajuta spiridușii și pe mine să livrăm cadourile la timp?
Scrieți-mi aici ideile voastre și haideți să facem împreună din acest Crăciun unul de neuitat! Aștept cu nerăbdare să vă citesc propunerile și să vă mulțumesc personal pentru sprijin.
Ho, Ho, Ho, să înceapă magia!
P.S. detalii despre concurs și celelalte provocări găsiți aici
Dacă doriți să nu mai primiți notificări pe acest topic, aveți aici informațiile necesare.
la 23-12-2024 06:08 PM
Atelierul Mosului ar trebui sa zumzaie de spiridusi care sa ajute Mosul ca sa dea fiecarui copilas din lume cate un mic cadou!
la 23-12-2024 06:16 PM
Dragă moșule, parerea mea sinceră ar fi ca renii să aibă locul lor calduros, iar spiridușii cate o pauza de 30 min intr-un program de 8 ore pentru a putea sa se relaxeze putin cu o cana de ciocolata calda
la 23-12-2024 06:16 PM
Salut moșule. Ai avea nevoie de niște drone smechere.
la 23-12-2024 06:29 PM
Foloseste platformele de vinzari on line
la 23-12-2024 06:37 PM
TV Smart cu diagonala mare
la 23-12-2024 06:52 PM
Moșule...eu cred că un program informatic performant care să te ajute să ți evidența tuturor micuților pe regiuni geografice, categorii de vârstă, dorințe, detectoare de dulciuri și lăptic pentru tine, o sanie cu echipamente tehnologice de ultimă generație, ochelari cu infraroșu pentru a depista micuții ascunși să te prindă când le intri în case și un telefon de ultimă generație, cu camere performante și memorie bună, ca să îți faci multe selfie cu renii și multe filmulețe din zonele vizitate!
Te îmbrățișez cu sufletul, Moșule!
la 23-12-2024 07:03 PM
Foarte interesante sugestiile tale. Îți mulțumesc pentru idei și pentru gândurile frumoase!
la 23-12-2024 07:22 PM
Buna Mosule,
As conecta o imprimanta 3d la un AI grafic si l-as lasa sa isi faca de cap si sa vedem ce nascoceste.
la 23-12-2024 07:51 PM
Robotei care sa faca jucarii pentru prichindei
la 23-12-2024 07:57 PM
Te iubesc mosul vreau și eu un cadou!
la 24-12-2024 08:36 AM
Cadourile sunt în lucru, spiridușii lucrează de zor, iar renii își lustruiesc clopoțeii pentru călătoria magică.
la 23-12-2024 08:04 PM
Eu as folosi drone, sunt rapide si precum renii zboara....
la 23-12-2024 08:36 PM
Cateva drone conectate la WF
la 23-12-2024 08:45 PM
Spiridușii pot folosi o aplicație pentru a organiza lista de cadouri, termenul de livrare și resursele necesare. Pentru asta este necesar net de mare viteză de la Orange.
Spiridușii pot crea jucării personalizate mai rapid, imprimând detalii unice pentru fiecare copil. Pentru zonele greu accesibile, dronele pot transporta cadourile direct la destinație. Fiecare spiriduș poate avea o tabletă conectată la rețeaua centrală a atelierului pentru a accesa în timp real informații despre producție și livrare.
Moșul poate folosi o sanie modernizată, dotată cu GPS pentru trasee optimizate și senzori pentru a evita obstacolele.
la 24-12-2024 08:38 AM
Îmi place idee cu sania dotată cu GPS 👌. Asta ar face cu siguranță călătoria mea mai eficientă și mai sigură.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor