anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Provocarea 1 - Atelierul lui Moș Crăciun

MoșCrăciun
Moderator

Ho, Ho, Ho!

Dragii mei prieteni, vă scriu direct de la Polul Nord, unde zăpada scârțâie sub ghetuțele spiridușilor, iar renii își fac încălzirea pentru seara magică de Crăciun. Anul acesta însă mă confrunt cu o mică problemă... Atelierul meu de jucării, care știți că a a funcționat perfect până acum, începe să dea semne că nu mai face față cerințelor moderne.

Spiridușii mei lucrează din greu, dar e clar că avem nevoie de ajutor pentru a aduce un strop de tehnologie în lumea noastră magică. Dacă transformăm atelierul într-unul inteligent, sunt sigur că vom putea pregăti cadourile mai repede, mai bine și fără reni și spiriduși obosiți 😊.

Așa că apelez la voi, prietenii mei din Comunitatea Orange, să mă ajutați cu idei creative. Cum ați transforma voi Atelierul Moșului într-un atelier inteligent? Ce gadgeturi, aplicații sau tehnologii de ultimă generație ar putea ajuta spiridușii și pe mine să livrăm cadourile la timp?

Scrieți-mi aici ideile voastre și haideți să facem împreună din acest Crăciun unul de neuitat! Aștept cu nerăbdare să vă citesc propunerile și să vă mulțumesc personal pentru sprijin.

Ho, Ho, Ho, să înceapă magia!

MoCrciun_0-1734688821308.png

P.S. detalii despre concurs și celelalte provocări găsiți aici

Dacă doriți să nu mai primiți notificări pe acest topic, aveți aici informațiile necesare.

257 Răspunsuri 257

BenC
Junior

Moșule ți-ar prinde bine o dronă, sa livrezi cadouri 😉

Klin
Junior

Eu as opta pentru aplicatia Moshu,o aplicație care sa iti sugereze daruri originale si cele mai bune preturi de pe piatza

Ho, ho, ho, aplicația "Moshu "ar putea ajuta mult în alegerea celor mai frumoase cadouri. Mulțumesc pentru idee!

Alex_24
Junior

Moşule Drag , ți-aş recomanda câteva drone care sǎ livreze cadourile si un calculator performant sǎ le facǎ traseele sǎ nu ajungǎ de mai multe ori în același loc ! Spor la treabǎ !!!

Mulțumesc! Apreciez ajutorul tău și îți doresc mult spor în toate.

Oanceav
Începător

@Mos Crăciun cred ca ai nevoie de un soft CRM în care sa centralizează "comenzile" și în felul asta spiriduși pot controla mai ușor producția în funcție de cerințe.

Voi lua în considerare și această sugestie pentru a îmbunătăți eficiența în atelier. Mulțumesc!

DXLI
Junior

Bună seara Moșule! Ce nevoie ai de tehnologie modernă și inteligență? Tu ai magia, farmecul și fericirea copilăriei! Tu ești perfect și nu trebuie să te schimbi niciodată! Ești doar bucurie!!!!!!

Îți mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase! Așa este, magia, farmecul și fericirea sunt esențiale pentru Crăciun. Să ne bucurăm împreună!

Biancalucas1
Începător

Moșule, personal cred ca tu nu duci lipsă de nimic, te vei descurca și anul acesta la fel ca anii trecuți. Noi suntem cei care avem nevoie să dăruim mai multă iubire, să știm să primim și să apreciem tot ce ne înconjoară. 
Spor la treabă! P.S Anul acesta deja mi am primit cadoul, un băiețel minunat așteptat de 15 ani

O, ce veste minunată! Cadoul tău este cu adevărat special. Felicitări! Vă doresc multă fericire și momente magice împreună.

norbert_kadar
Junior

Braga Mosule,

Pentru a îmbunătăți calitatea muncii spiridusilor ai avea nevoie de niște matrice care sa creeze toate jucăriile pe care și le doresc toți copii din toată lumea. Listele sa fie contorizate intr-o baza de date care automat sa transfere informațiile către maturitate care sa fie modulara. Câțiva robotei care sa facă curățenie prin atelier și benzi transportatoare pentru a mari productivitatea, o linie de asamblare și ambalare automata. Dar nu în cel din urma un internet de mare viteza de 2100 Mbps de la Orange, câteva smart tv-uri prin atelier care sa arate numărul de copii cuminți și obraznici la nivel global și aparate de ciocolata calda cu bezele pentru spiriduși și pentru tine Mosule sa va tina de cald.

Mulțumsc pentru idei! După bezele nu prea mă dau în vânt, dar o ciocolată caldă este întotdeauna binevenită

Bună ziua și bine v-am găsit 🙏 

Orice gadget care ajuta la bucuria inimii este binevenit, din bucurie se naște magia creației pentru jucăriile copiilor.

cicisor
Junior

Stim cu totii ca #iarna nu-i ca vara , asadar sa nu.mai facem risipa , ca sa avem si anul viitor ceva de pus sub brad sau in sacul.Mosului!